Sponser Competition Narancs

Készleten

Sponser Competition Narancs

60 g

Sponser Competition Narancs leírása

A COMPETITION egy enyhén ízesített sportital fontos elektrolitokkal (nátrium, kálcium, magnézium, kálium és klorid). Különleges összetételének és semleges tulajdonságainak (íz és pH) köszönhetően, nagyon könnyen emészthető még magas koncentrátumban is. PH semleges, mivel nem tartalmaz savasítókat.

A COMPETITION sportital a lényegére fókuszál - egy optimális folyadékpótló, maximális energiasűrűséggel! Ez lehetővé válik a kivételes ozmolaritásával. Mindeközben sokkal nagyobb adag szénhidrátot is tartalmaz, mint az általános sportitalok.

A termékben található 8 különböző szénhidrát lehetővé teszi a felszívódást különböző transzport rendszereken keresztül. Ebben a formában a test tisztán több energiaegységre tud szert tenni a bejuttatott szénhidrátokból és közben megőrzi a saját glikogéntartalékait is.

Mindezeket tetézi, hogy különféle típusú cukrok kombinációja segít a lassabb és gyorsabb energiaellátásban, mindemellett javítja az energia felhasználást 20-50%-kal összehasonlítva az egyféle cukor használattal.


Előnyök

- A Competition ital pH semleges, mivel nem tartalmaz savasítókat és csak enyhén ízesített.

- Nagy molekulájú keményítő-hidrolizátumok nagyon alacsony ozmolaritással.

- Az izomaltulóz (glukóz + fruktóz) és a trechalóz (glukóz + glukóz), más cukrokkal szemben, biztosít egy tisztán lassúbb glikémiás hatást és inzulin-emelkedést.

- Akár 100 g erőt is tartalmaz 1000 ml és még mindig hipotón (240 mOsm).


Sponser Competition Narancs tulajdonságai

  • Kiszerelés (g): 60 g