Balatonman Training

Balatonman Training

Balatonman Training Team bemutatkozó
A versenyszervezés és az edzéstervezés metszéspontjában TE állsz.
Ami pedig összeköti ezt a három pontot, az a minőségi, kitartó munka és egymás kölcsönös tisztelete.

 


A 2 éve alakult Training Team azzal a szándékkal jött létre, hogy Hankó Dávid pro sportoló támogatásával és professzionális fejlesztésével nemzetközi szinten is jegyzett Ironman-versenyzője legyen Magyarországnak. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján döntöttünk úgy, hogy amatőr sportolók számára is elérhetővé tesszük annak a lehetőségét, hogy a profiknál is bevált edzéselmélet alapján tudjanak felkészülni.


A Balatonman PRO Team vezetőedzője Plesz Botond; minden, a programban részt vevő sportoló edzésterve az ő útmutatása alapján áll össze. Célunk az, hogy sportolóink az edzésre szánt idejükből a maximumot hozzák ki, hogy az edzésterv ne “copy paste” edzésterv legyen, hanem személyre, időbeosztásra és életvitelre szabott. Az edzéstervek mellé különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk felkészülő sportolók a versenynevezésekkor és a Maratonman DEPO-ban.


Az elmúlt években Botondhoz kizárólag várólista alapján, “kihalásos alapon” lehetett bekerülni, de most itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk te is!


Részleteket ide kattintva olvashatsz!


Lesd meg lejjebb a versenyinket. 


Sportbaráti üdvözlettel az alapítók:

Plesz Botond és Zelcsényi Miklós

A kritériumoknak nincs megfelelő termék!