Sponser Carbo Loader Citrom/Narancs

Készleten

Sponser Carbo Loader Citrom/Narancs

75 g

Sponser Carbo Loader Citrom/Narancs leírása

A Sponser Carbo Loader szénhidrát ital támogatja a glikogén raktárakat verseny előtt és lerövidíti a regeneráció időtartamát. A Carbo Loader egy energiában dús sportital, amelyet a szervezet szénhidrát-raktárainak feltöltésére fejlesztettek ki. Kreatin szedéséhez is ideális kiegészítő.

Tanulmányok (Bussau et al., Eur J Appl Physiol 87, 2002: 290-295) kimutatták, hogy a glikogén tartalékok egy napos szénhidrát-feltöltéssel teljesen feltölthetők. Ez egy nagyon magas szénhidrát-utánpótlást jelent, ami a Carbo Loader-rel könnyen teljesíthető nagy adag tészta vagy burgonya plusz fogyasztása nélkül.

A Carbo Loader különböző típusú cukrokat tartalmaz, amelyek 20-50%-kal megemelik az energiafelhasználást, úgy mint a különleges VITARGO™ - egy árpakeményítőből készült igazolt szénhidrát -, ami a maltodextrinnél 100-szor nagyobb molekuláris súllyal rendelkezik! Ez nagyon alacsony ozmolalitást és 70%-kal gyorsabb izomglikogén-feltöltődést eredményez. A Carbo Loader egy egészen új termék a szénhidrát-feltöltés területén, és sikerrel használják a magas teljesítményt igénylő sportoknál.


Előnyök

- Cukrok széles skálája magas molekuláris súllyal és az igazolt különleges szénhidráttal, a Vitargo™-val.

- 250g/liter, nagyon magas szénhidrát tartalom

- Könnyű adagolás

- Kiváló termék a magas teljesítményt igénylő sportoknál

Sponser Carbo Loader Citrom/Narancs tulajdonságai

  • Kiszerelés (g): 75 g