Dynafit Ultra 12 Vest (0910)

Készleten

Dynafit Ultra 12 Vest (0910)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Dynafit Ultra 12 Vest (0910) leírása

Minden mindig kéznél van: könnyű, teljesítmény-orientált futómellény intelligens zsebkialakítással, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen az ételekhez és italokhoz az ultrákban anélkül, hogy le kellene vennie a mellényt.

Mindent elfér, amire szüksége van a pályákon: Az Ultra 12 Unisex futómellényt ambiciózus ultrafutóknak fejlesztették ki, és lenyűgöző intelligens tervezési jellemzőkkel és tökéletes illeszkedéssel büszkélkedhet.


Mindössze 190 grammjával ez a könnyű, teljesítményorientált Ultra 12 futómellény úgy illeszkedik, mint egy második bőr, és gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a felszereléshez és a felszereléshez anélkül, hogy le kellene vennie a mellényt. Összesen 12 rekeszre van osztva, amelyek mindegyike elérhető futás közben, és rengeteg helyet kínál. Tökéletesen szervezett maradhat, és mindig kéznél van, amire szüksége van. Az Ultra 12 egy kivehető vízálló zsebbel is rendelkezik egy okostelefonnak és hasonlóknak, amelyet bárhol elrejthet a futómellényben.


Különös figyelmet fordítottak a fejlesztők az illeszkedésre, mert futás közben semmi sem bosszantóbb, mint egy futómellény, amely körbe-körbe bugyolál. Egy nem nyúló mellény szolgál az Ultra 12 alapjául, és tökéletes stabilitást garantál még gyors lejtőn is. Abban az esetben, ha kevesebb felszereléssel utazik ki, a hátsó rekesz két kampóval összenyomható, így minden kompakt és szorosan illeszkedik a hátához. A mellény szabása tökéletesen testreszabható az Ön méretéhez és alakjához a két sztreccszárral és az oldalsó állítórendszerrel.


Az Ultra 12 Running Vest további különlegessége a rúdrögzítés. Ehhez három különböző lehetőség közül választhat: elöl függőleges, hátsó függőleges vagy hátsó vízszintes „V” betűvel – tetszés szerint. Mindegyik csomaghoz két 500 ml-es, széles szájú lágylombik tartozik a gyors utántöltés érdekében.


Ultra 12 Running Rest – Rengeteg hely a hosszú futáshoz.


Súlya 190g

Űrtartalom 12L


Jellemzők

Két 500 ml-es lágylombikot tartalmaz

Stretch zsebek

Áthelyezhető pólusrögzítés

Oldalirányú beállítás

Kivehető vízálló zseb

Fényvisszaverő részletek

Állítható magasságú mellkaspánt

Biztonsági síp

Tömörítés

Könnyen hozzáférhető zsebek


Anyagok

Szuperkönnyű Ripstop Nylon

Stretch Warp Knit Nylon

Hexagrid háló

Dynafit Ultra 12 Vest (0910) tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női