Dynafit Alpine 15 Vest - Storm Blue/Blueberry (8071)

Készleten

Dynafit Alpine 15 Vest - Storm Blue/Blueberry (8071)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Dynafit Alpine 15 Vest - Storm Blue/Blueberry (8071) leírása

Sokoldalú futómellény a kényelemért, valamint könnyű hozzáférést biztosít az ételekhez és italokhoz közép- és hosszú távú futásokon. Rugalmas anyagai és a hátsó illeszkedés állító rendszere lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazítsa a mellény tartalmát, így biztosítva a nem zavaró illeszkedést.

Mindent elfér, ami a trailfutáshoz szükséges: A sokoldalú Alpine 15 Unisex futómellény intelligens tervezési jellemzőivel és tökéletes illeszkedésével lenyűgöző a közép- és hosszútávokon.


A könnyű, sokoldalú Alpine 15 futómellény úgy illeszkedik, mint egy második bőr, és mindenféle helyet kínál a felszerelés számára, valamint egy ötletes rekeszelrendezést, így könnyen rendezett maradhat. A hátoldalon található fő rekesz további két, egymást átfedő rekeszre oszlik. A hátához közelebb eső rekesz a nyak hátsó részén található felső cipzáron, valamint az alsó cipzáron keresztül érhető el. A második rekesz alsó cipzárral is rendelkezik. Ez megkönnyíti a mellény bepakolását, cuccai pedig futás közben egy kézzel is elérhetőek. Ezenkívül az Alpine 15 elöl, oldalt és hátul több rugalmas zsebbel rendelkezik az apró tárgyak tárolására, valamint egy kivehető vízálló zsebbel egy okostelefon és hasonlók számára, amelyeket bárhol elrejthet a mellényben, amikor nem. nincs szüksége rá.


Különös figyelmet fordítottak a fejlesztők az illeszkedésre, mert futás közben semmi sem bosszantóbb, mint egy futómellény, amely körbe-körbe bugyolál. Ez a mellény 3D hálójának köszönhetően még sok kilométer megtétele után is kényelmesen illeszkedik. Abban az esetben, ha kevesebb felszereléssel utazik ki, a hátsó rekesz összenyomható, így minden kompakt és szorosan illeszkedik a hátához. A mellény szabása tökéletesen testreszabható az Ön méretéhez és alakjához a két sztreccszárral és az oldalsó állítórendszerrel.


Az Alpine 15 Running Vest további különlegessége a rúd rögzítése. Ehhez három különböző lehetőség közül választhat: elöl függőleges, hátsó függőleges vagy hátsó vízszintes „V” betűvel – tetszés szerint. Mindegyik csomaghoz két 500 ml-es, széles szájú lágylombik tartozik a gyors utántöltés érdekében. Természetesen használhatod a hidratáló tartállyal ellátott pakolást is.


Alpine 15 Running Vest – A sokoldalú csomag minden túrafutáshoz.

Súlya 250g

Űrtartalom 15L

Jellemzők

Két 500 ml-es lágylombikot tartalmaz

Stretch zsebek

Áthelyezhető pólusrögzítés

Oldalirányú beállítás

Kivehető vízálló zseb

Fényvisszaverő részletek

Állítható magasságú mellkaspánt

Biztonsági síp

Hidratációs tartály kompatibilis

Tömörítés

Könnyen hozzáférhető zsebek

Anyagok

Stretch Warp Knit Nylon

3D Monofil Mesh

Dynafit Alpine 15 Vest - Storm Blue/Blueberry (8071) tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női