Asics Gel-Pursue 9 - női (001)

Asics Gel-Pursue 9 - női (001)
Készleten

Asics Gel-Pursue 9 - női (001)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Asics Gel-Pursue 9 - női (001) leírása

Ha megbízható, sokoldalú futócipőt keres, az ASICS Gel Pursue 9 az a cipő, amire szükséged van! Akár egy 5 km-es, akár egy kicsit hosszabb állóképességi futásra készül; a Gel Pursue mindenre képes. A cipő kezdő és gyakorlott futóknak egyaránt megfelelő. Tapasztald meg a tökéletes egyensúlyt a párnázás és az érzékenység között ezzel a sokoldalú futócipővel!


KÖZÉPTALP

Ezzel a cipővel energikus megjelenést fogsz tapasztalni járás közben, részben az FF BLAST™ párnázásnak köszönhetően. Ez a hab könnyű és rendkívül kényelmes, és rugalmas, energikus párnázást biztosít. A hab mellett az ASICS egyedülálló GEL™ technológiája segít elnyelni minden lépés ütését, lágyabbá téve a talajfogást. A cél a láb hajlításának és nyújtásának serkentése a lábujj-alapízületeknél. Ennek a technológiának az előnyei? Jobb illeszkedés, kevesebb terhelés a lábra és nagyobb kényelem futás közben. A 3D SPACE CONSTRUCTION™ funkció mind a férfiak, mind a nők lábformájához igazodik nemhez igazodó illeszkedéssel rendelkezik. Előnye a nagyobb kompresszió a sarokra való talajfogás során, ami simább átmenetet biztosít. Mindennek tetejébe ez a cipő ORTHOLITE™ X-55 talpbetéttel is rendelkezik. Ez a talpbetét puha belépési kényelmet biztosít, és így hosszan tartó párnázást biztosít. Az ORTHOLITE™ X-55 nyitott cellás habbal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a cipő belülről légáteresztő legyen, és hűvösen tartja a lábát.


FELSŐ

A jacquard hálós felsőrész nyitott szerkezete növeli a cipő légáteresztő képességét, míg a texturált fonalak gondoskodnak arról, hogy az izzadság kiszabaduljon, és a cipő belsejébe száraz maradjon. A háló rugalmassága növeli a kényelmet és a tartást, mivel a háló követi a láb minden mozgását.


KÜLSŐ TALP

A cipő talpa AHARPLUS™ és ASICS LITE™ gumi kombinációjából készült. Az AHARPLUS™-t a saroknál használták a nagyobb tartóssága miatt. Kopásálló gumitípus, ezért hosszú élettartamú. Az ASICS LITE™ gumi a lábközép és az elülső rész alatt található. Ez az anyag nagyon könnyű és fényvisszaverő részletekkel is rendelkezik. A külső talp jó tapadást biztosít száraz és nedves körülmények között is. Az ASICS Gel Pursue 9 az univerzális, amely fokozza a futás élményét!

Asics Gel-Pursue 9 - női (001) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 39.5, 40, 40.5, 41.5