Asics Gel-Cumulus 23 - női (003)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Készleten

Asics Gel-Cumulus 23 - női (003)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Asics Gel-Cumulus 23 - női (003) leírása

A GEL-CUMULUS™ 23 cipő célja, hogy még gördülékenyebb és puhább futóélményt nyújtson, miközben felhasználja a nemekre szabott technológiát a férfi és női modelleknél. Folytatva a gomolyfelhőkből nyert inspirációt, újraterveztük ennek a semleges futócipő felső részének és középtalpának kialakítását, és egy sokkal holisztikusabb dizájnra épülő megközelítést alkalmaztunk, mely leköveti a futó mozgás közbeni anatómiáját.

Miközben lágyabb érzést nyújt a lábnak, a megtervezett háló felsőrész stratégiai támasztékot nyújt a célzott területeknek, néhány szálat nyitva hagyva pedig javítja a szellőzést. A felsőrész emellett szorosabban együttműködik a középtalp mozgásával, mely gördülékenyebb lépést tesz lehetővé a lábfej teljes hosszában.

A párnázottság és a rugalmasság érdekében egy 3D SPACE CONSTRUCTION került hozzáadásra a középtalp felső rétegéhez. Ezt a technológiát a középtalp részét képező stratégiailag elhelyezett támasztékok sokasága jeleníti meg, melyek lehetővé teszik a futók számára, hogy nagyobb kompressziót gyakorolhassanak egy megadott területen, miközben nem csökken a tartósság vagy a stabilitás. Ezek a tartó formációk eltérően kerültek kialakításra a férfi és női modellek esetében, hogy megfeleljenek mindegyik nem biomechanikai tulajdonságainak. Ez a cipő gördülékenyebb futást és jobb ütéscsillapítást biztosít azáltal, hogy segíti a futókat a megfelelő nyomás kifejtésében a habra a lépésük lefelé tartó szakaszában.

A puhább GEL™ technológiás egység a sarokrész alatt helyezkedik el, hogy javítsa a párnázottságot, miközben a FLYTEFOAM™ középtalpas anyaga segíti a gördülékenységet és a jobban alátámasztott futást. A külsőtalpban egy fenntartható összetevőt felhasználva, az ASICS LITE Rubber puha lett, és arra tarvezték, hogy javatsa a tartósságot a nagy erőhatásoknak kitett területeken.

  • GEL™ technológiás csillapítás
  • A felhasználó neméhez kötődő 3D SPACE CONSTRUCTION™ eltérő nyomásértékeket használ
  • Engineered mesh felsőrész
  • A fényvisszaverő elemek jobb láthatóságot nyújtanak a rossz fényviszonyok között
  • FLYTEFOAM™ technológiás csillapítás
  • Az ASICS LITE gumi talpa növeli a tartósságot

Asics Gel-Cumulus 23 - női (003) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: 6-12 mm, km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 38, 42, 42.5, 43.5, 44, 44.5, 45, 46