Orca Core Openwater One Piece

Orca Core Openwater One Piece
Készleten

Orca Core Openwater One Piece

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Orca Core Openwater One Piece leírása

Yamamoto 2-2,5 mm vastagságú neoprén nagy szabadságot és komfortot biztosít úszás közben.


• Orca minden termékében Yamamoto neoprént használ, ami rendkívül tartós, könnyű és nagy teljesítményre képes alapanyag. 

• 39 CELL: A Yamamoto 39 neoprén nagy rugalmassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a középkategóriás neoprének különböző területein alkalmazható legyen. A gyors és rövid, ismétlődő mozgásokhoz 35%-kal kisebb erőre lesz szükségünk használata közben, mint a hagyományos neoprének esetében. A lassú és hosszú távon végzett mozgások esetében már 45%-kal csökken az erőbefektetés mértéke. 

• Infinity Skin 2: a “végtelen bőr”, ami a belső bélést alkotja abszolút szabadság érzetet nyújt. A bambuszrostokat tartalmazó, nagy rugalmasságú anyagnak köszönhetően a mozgás nagyon könnyűvé válik. Hosszabb ideig tartja a testhőt, valamint szagsemlegesítő hatású és nem engedi úgy elszaporodni a baktériumokat sem. Természetes anyag révén környezetvédelmi szempontból is rendkívül értékes.

• VSC: a nyak részen lézervágással kerül kialakításra a forma és az inverz tépőzár segítségével csökken a súrlódás, így megakadályozza a kidörzsölődést.

Orca Core Openwater One Piece tulajdonságai

  • Nem: Férfi