Hammer Super Antioxidant

Hammer Super Antioxidant
Készleten

Hammer Super Antioxidant

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Hammer Super Antioxidant leírása

A Super Antioxidant rendkívüli tápanyagok széles spektrumát tartalmazza, amelyek erőteljesen és hatékonyan semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait. Ezeknek a „sejtromboló gépeknek” a túlzott mennyisége könnyen túlterhelheti a szervezet természetes antioxidáns védelmi rendszerét, és pusztítást végezhet az egészségében. Védd magad! Legyen szó kemény edzésnapokról, influenza szezonról, stresszes időszakokról vagy csúcsedzésről, a Super Antioxidant egy olyan eszköz, amelyet kéznél szeretne.• Csökkenti a fájdalmat

• Csökkenti a szabad gyökök által okozott károkat

• Javítja a keringést

• A jobb gyógyulás érdekében vegyen be napi 2 kapszulát étkezés közben. A fokozott kognitív funkciók támogatása érdekében 2 kapszula Super Antioxidant vehető be reggel étkezés közben. A fokozott teljesítmény (szabadgyök-semlegesítés révén) támogatására ultratávú edzések és versenyek során a Super Antioxidant 2-3 óránként 1 kapszula javasolt bevitelével használható. A Super Antioxidant naponta, egész évben használható


ÖSSZETEVŐK LEBONTÁSA:


Enteric Coated Super Oxide Dismutase – SOD néven is ismert, ez az endogén (a szervezetben természetesen előforduló) enzim erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A Super Antioxidant bélben oldódó bevonatú formája lehetővé teszi, hogy áthaladjon a gyomron a vékonybélben történő maximális felszívódás érdekében.

Szőlőmag-kivonat – Erős antioxidáns, amely a bioflavonoidok magas koncentrációjának köszönhetően számos szabad gyököt képes semlegesíteni. Hozzájárul a kötőszövet erősítéséhez és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

L-glutation – Egy másik endogén (a szervezetben természetesen előforduló) antioxidáns, amely segít leküzdeni a szabad gyökök túlzott kitettségét az edzés során vagy a környezeti expozícióból.

Ginkgo Biloba – Erős gyógynövény, amelyet hagyományosan a keringés és a megismerés javítására használnak. Antioxidáns támogatást is nyújt

Gotu Kola – Ez a gyógynövény természetesen támogatja az egészséges keringést. Antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Vinpocetine &mdahs; Alkaloid, amely a gyöngyvirág növényben található. A vinpocetin kiváló antioxidáns, amely támogatja az optimális oxigénfelhasználást és fokozza a keringést.

Hammer Super Antioxidant tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női