GU Gel-32g-Mandarin Orange

Készleten

GU Gel-32g-Mandarin Orange

GU Gel-32g-Mandarin Orange leírása

GU Gel-32g – Mandarin Orange

A mindennapos edzés és versenyzés követelményei szerint kialakított, aminosavakat, koffeint és nagy mennyiségű szénhidrátot tartalmazó, gluténmentes energia zselé, amely a Gu szabadalmaztatott Nutrition Matrix komplex tápanyag kombinációs rendszere révén hidratál, energizál és segít a regenerálódásban edzés és verseny előtt, közben és után.

A Gu Energy Gel energia zselé biztosítja számodra mindazt az energiát és kulcsfontosságú tápanyagokat amelyektől erősnek, energikusnak érezheted magad és tovább és jobban leszel képes teljesíteni edzéseid és versenyeid során. A széles ízválaszték segít a folyamatos új ízélmény fenntartásában, az ízek tudatos váltogatásával elkerülheted, hogy gyomrod és ízlelőbimbóid besokalljanak a sokadik egyforma zselé elfogyasztása után, valamint hosszútávú táplálkozási tervedet is izgalmasan, új felfedezésekkel telve tarthatod. Az optimális hatás érdekében edzés vagy verseny előtt 5 perccel fogyassz el egy zselét, majd ezt követően 45 percenként még egyet.

GU Energy GEL 32g csupán 100 kalóriányi összetett cukrot tartalmaz, maltodextrint (70-80%) és fruktózt (20-30%, ízlés szerint). Min gyors energiaforrás az emberi szervezetnek, lehetővé teszik a teljesítmény megnövelését és megtartását is.

GU Gel-32g-Mandarin Orange tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női