Brooks Ghost 15 - női (012)

Készleten

Brooks Ghost 15 - női (012)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Brooks Ghost 15 - női (012) leírása

A Runner's World 2023 Shoe Awards győztese, a Ghost 15, A Brooks egyik legkedveltebb futócipője. Puha érzetű, egyenletes lépéseket biztosító futócipő, ami megbízható illeszkedése révén biztosítja azt a kényelmet és teljesítményt, amit csak kívánhat minden futó.

A felsőrész 57%-ba újrahasznosított anyagokból készült, 6.58 műanyagpalack felhasználsval készült, amit hulladéklerakóból mentettek ki. Ráadsul ez a futócipő karbonsemleges.

A legideálisabb választás városi, egyenletes talajra tervezett, az aszfalton tökéletes komfortot nyújtó futócipőt keresel, ami mindennapos futásaid során alkalmas a megfelelő kényelmet biztosítani, és akkor is előveheted, ha egy könnyed sétára vágynál, vagy akár egy egésznapos városnézéshez keresel ideális társat.

Az előző modellhez képest továbbfejlesztett, minden eddiginél könnyebb, kiegyensúlyozott párnázással, valamint újragondolt és továbbfejlesztett felsőrésszel rendelkezik, hogy még lányabb átgördülést, és még nagyobb kényelmet biztosítson minden egyes lépésnél.

Lágyan párnázott, neutrális modell.
Drop: 12 mm
Súly: 258g (W), 286.3 g (M)
Technológiák röviden:
- DNA LOFT v2 technológijú középtalp, ami egyedülálló egyensúlyt biztosít a gumi, a levegő és a kevésbé sűrű, könnyebb hab között a tökéletes rugalmasság és lágyság érzés érdekében.
- Segmented Crash Pad talpkialakítás, hogy még tökéletesebb legyen az átgördülés a sarok és a lápbfej között minden egyes becsapódás és elrugaszkodás között.
- 3D Fit Print kialakítással rendelkező, újra tervezett, hálós felsőrész a kőnyelem, a tökéletes illeszkedés és légáteresztő képesség érdekében.

Brooks Ghost 15 - női (012) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 37.5, 38, 39, 40, 41, 42