Altra Paradigm 6 - férfi (Orange)

Készleten

Altra Paradigm 6 - férfi (Orange)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Altra Paradigm 6 - férfi (Orange) leírása

Maximális párnázottságú neutrális futócipő a napi edzésekre és az igazán hosszú futásokra is, ami Guide Rail kialakításával támogatást nyújt, éppen akkor, amikor szükségünk van rá. Próbáld ki a futócipőt, ami elmossa a határt a támasztott és a napi edzésekre használt futócipők között!


A Paradigm az első olyan Altra futócipő, amit „Altra atléta” ihletett és a fejlesztő csapattal közösen alakított ki. Az Altra Elite Atléta és kétszeres olimpikon, Kara Goucher közreműködése segített abban, hogy ezt a cipőt a még magasabb szintre emelje az Altra, hozzáadva az Altra EGO™ MAX középtalpat, valamint kicsit karcsúsítva az általános kialakítást, miközben megőrizte a legfontosabb korábbi jellemzőit.


Technológiák:

Footshape™ lábfej kialakítás: hagyja a lábfejet teljesen szétterülni természetes formájára, így több komfortot és stabilitást nyújt minden körülmények között, legyen szó akár hegymenetről, vagy lejtős futásról.

Balanced Cushioning™: ez a párnázási kialakítás a sarkat és a lábfejet azonos távolságban tartja a talajtól, bátorítva lábunkat a kiegyenlített, egységes formára, és az alacsony landolásra.

Innerflex™: a középtalp egységes, rácsszerű kialakítása engedi a lábunkat a szabad hajlását és gördülését követni, miközben könnyebb, támogatja a nagyobb tempót és a nagyobb teljesítményt.

Footpod™ technológia: külsőtalp technológia, ami leköveti a lábunkban elhelyezkedő csontok és inak anatómiáját, így segíti a lábunkat természetesen mozogni.

Guide Rail™: a dinamikus támasztékot adó futócipőkben található funkció, ami úgy viselkedik, mint egy autópálya menti szalagkorlát, és csak akkor gondoskodik segítségről, ha szükségünk van rá.

Altra Ego™ Max: könnyű és a luxus érzetét nyújtó teljesítmény nyújtó középtalp párnázási technológia egy kis extra rugalmassággal és tartóssággal.


További részletek:

Súly: 265 g (W), 307 g (M)

Drop: 0 mm

Középtalp technológia: Altra EGO™ MAX középtalp

Külsőtalp: FootPod™ technológia

Párnázottság: maximum

Talp magassága: 30 mm

Felsőrész: mérnökileg tervezett háló

Altra Paradigm 6 - férfi (Orange) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 46.5, 47