Bridgedale Trail Run UL T2 Coolmax Sport Low - férfi (445)

Készleten

Bridgedale Trail Run UL T2 Coolmax Sport Low - férfi (445)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Bridgedale Trail Run UL T2 Coolmax Sport Low - férfi (445) leírása

Vegánbarát, nem gyapjú zokni komoly futóknak, akik szeretik gyorsan felfedezni a világ ösvényeit.

A Trail Run Ultralight Coolmax Sport Low T2 célzott mikro párnázással és extra szellőzéssel kombinálva a védelem és a kényelem tökéletes egyensúlyát biztosítja még a legkeményebb terepen is.

A Coolmax Sport Fusion technológia rugalmas párnázást, nedvességkezelést, szagszabályozást és kiemelkedő tartósságot biztosít a pályákon. A Sport Fit megtámasztó kompressziót biztosít a boka és a lábközép körül a stabilitás és az egyensúly érdekében, míg a törmelékmentes mandzsetta szorosan illeszkedik, hogy megakadályozza a törmelék bejutását, vagyis a zokni nem csúszik le, és nem gyűlik össze a láb körül.

 LYCRA® szerkezetre épül, és Thermo Fit eljárással van rögzítve, így a zokni minden mosás után visszanyeri eredeti formáját és méretét. Ezek a zoknik fantasztikus futási kényelmet biztosítanak a pályán és azon kívül is.


Jellemzők:

Sport Fit – A mandzsettától az íven keresztül történő megtámasztó kompresszió javítja a Propriocepciót (az ízületi helyzet tudatosítását) a boka és a lábközép körül, segítve a stabilitást és javítva az egyensúlyt.

Ultralight – Ultralight modelljeink valóban ezt érzik: szuperkönnyűek, szuper légáteresztők, és kiválóan alkalmasak meleg időben vagy olyan gyors aerob tevékenységekhez, mint a futás, ultraversenyek vagy sportkerékpározás.

Nedvességkezelés

ThermoFit

Lapos lábujjvarrás

T2 AntiShock csillapítás

Szellőzés a talp felett

ShockZones

Y-Heel

Természetes lábujjterülés

Zero Debris mandzsetta

Toe Guard

Lycra Dry technológia

Összetétel: 37% COOLMAX® poliészter, 60% nylon poliamid, 3% LYCRA® elasztán

Bridgedale Trail Run UL T2 Coolmax Sport Low - férfi (445) tulajdonságai

  • Nem: Férfi