xEthicSport Performance Sete Vérnarancs

Készleten

xEthicSport Performance Sete Vérnarancs

22 g

xEthicSport Performance Sete Vérnarancs leírása

Az EthicSport Performance Sete hipotóniás italpor segít fenntartani az optimális glükóz, elektrolit és hidratáltsági szintet erős fizikai igénybevétel mellett is, vagyis a sportolás közben fellépő folyadékvesztés és energiahiány pótlására létrehozott gluténmentes étrendkiegészítő. Alkotóelemeinek aránya úgy lett kifejlesztve, hogy a kész hipotóniás ital gyomorból való kiürülési ideje és felszívódási sebessége gyors legyen, a lehető legkevésbé terhelje az emésztőrendszert. Eleutherococcus növényi kivonat segít a mentális stressz leküzdésében is, mely igen negatívan hathat a fizikai teljesítményre.
Az Eleutherococcus növényi kivonat segít a mentális stressz leküzdésében is, mely igen negatívan hathat a fizikai teljesítményre. Éppen ezért a Performance Sete® hipotóniás italpor igen értékes eszköz lehet az állóképességi sportolók számára a fáradság fizikai és pszichikai leküzdésében egyaránt.

Technikai specifikáció:
- Nehéz és/vagy hosszan tartó fizikai megerőltetés, edzés esetén ajánlott. Semleges ízű, energiát szolgáltató új generációs étrend-kiegészítő készítmény sportolók számára.
- Eleutherococcus növényi kivonat segít a mentális stressz leküzdésében
- Elektrolitokat tartalmaz: Na+, K+, Mg2+, Cl-
- Gyártói ajánlás szerinti hígítással hipotóniás készítmény
- Nem tartalmaz koffeint
- Gluténmentes
- Vegán termék, vegetáriánusok számára alkalmas
- Doping free tanúsítvánnyal rendelkezik
- Nettó tömege: 22 g

xEthicSport Performance Sete Vérnarancs tulajdonságai

  • Kiszerelés (g): 22 g