Maratonman Versenyek

Maratonman Versenyek

A MARATONMAN VERSENYSOROZAT azoknak szól, akik hozzánk hasonlóan imádják a futást!

Azoknak, akik még csak most kezdenek rákapni az ízére és azoknak, akik már rendszeresen futnak.
Azoknak, akik még csak elhatározták és azoknak, akik már többször le is futották a maratont.
Szóval mindazoknak, akik úgy állnak a futáshoz, hogy a célig nincs megállás!

Futóeseményeink prémium kategóriás rendezvények, ez tükröződik a szervezés és az ellátás színvonalán, valamint a díjak minőségében.
Versenyeinken nagy hangsúlyt fektetünk a frissítésre, komplett BioTechUSA frissítésünk egyedülálló az események sorában. Így a célba érkezés már csak rajtad múlik.

Amit érdemes még tudnod rólunk:

Csapatunk szervezi a Balatonman Kenese triatlonversenyt, 2014-től hazánk egyik legnépszerűbb futóeseményét, az Ultrabalatont és kistestvérét, az Ultra Tisza-tó 111-et.
Rendezvényeink prémium kategóriásak, ez tükröződik a szervezés és az ellátás színvonalában, a díjak és a kísérő programok minőségében.
Fontos szempont számunkra, hogy versenyeinken ne csak a profi sportolók, hanem azok a sporttársaink is örömüket leljék, akik még csak ismerkednek a triatlonnal vagy a futással!
Sok éves rendezvényszervező és vendéglátós tapasztalatunk révén kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi ellátására és kiszolgálásra.

További információért versenyekről látogass el a honlapunkra. 


BALATONMAN TRAINING TEAM

Missziónk: mindenki teljesítménye fokozható a megfelelő edzésterv és a megfelelő kísérés mellett! Botond, Ágo és Gábor magas szintű szakmaisága, motiváló rutinja, magával ragadó lelkesedése végigkísér majd a célodig vezető úton az első 5 km-től egészen az egyéni UB teljesítésig!
Itt olvashatsz róla részletesen!

A kritériumoknak nincs megfelelő termék!