SiS Performance Greens

Készleten

SiS Performance Greens

SiS Performance Greens leírása

Megnövelt vitamin és ásványi anyag bevitel szükséges intenzív edzés és verseny időszakában, különösen akkor, ha az energia bevitel nem elegendő.

A SiS Performance Greens italpor hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, az energiatermelő anyagcseréhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A zöld leveles zöldségek gazdagok a fitonutriensekben, amelyek nincsenek benne a tipikus multivitamin és regeneráló italokban, bizonyíték van arra, hogy ezek az egyedülálló összetevők megtalálhatóak a zöldségekben, mint például a spirulinában és a káposztában, melyek egészségvédő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Performance Greens 18 népszerű gyümölcs- és zöldségkivonatot tartalmaz, hozzájárulva a napi vitamin- és ásványi anyag bevitelhez. Támogatja az immunrendszer normál működését, az energiatermelő anyagcserét és a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.


Felhasználási javaslat: keverjen össze 7g (1 adagolókanál) terméket 200ml vízzel. Jól felrázva fogyasztandó. Fogyasszon két adag (14g) terméket naponta, hogy biztosítsa az egészséges táplálkozás részeként ajánlott napi 5 adag gyümölcs és zöldség bevitel egyikét!

SiS Performance Greens tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női