SIS Overnight Protein

Rendelésre

SIS Overnight Protein

FérfiNői

SIS Overnight Protein leírása

Lassú felszívódású fehérje készítmény (protein), amely segít regenerálni az izomtömeget, miközben alszol.

Vanília ízű fehérje port gondosan tervezték, hogy éjjel, pihenés közben tudja kifejteni jótékony hatását.

SiS Éjszakai felszívódású Protein (Vanília ízben) készült 50:50 %-os arányban kiváló minőségű tejfehérje, és tejsavófehérje-izolátum keverékeként. A termékben található alkotóelemek (lassan felszívódó fehérje, és magas szintű aminosav) szerepet játszanak az alvás közbeni izomtömeg növekedésben és fenntartásban.

A benne található tejfehérje több mint 80%-a kazein, amely egy lassan felszívódó fehérje, és 20%-a tejsavó, amely gyorsan szívódik fel. A tejsavófehérje serkenti az izomfehérje szintézis arányát a magas leucin tartalmánál fogva. Minden egyes adag 26 gr. fehérjét tartalmaz, és alacsony benne a szénhidrát és a zsír jelenléte.

Miért hasznos a SiS Éjszaka Protein?

Az alvás az egyik legfontosabb tényezője a regenerációnak, és erről gyakran sok sportoló megfeledkezik. Javasolt fogyasztandó mennyiség 20-25 gr fehérje minden 3-4 órában. Ez a legjobb módja annak, hogy támogassa az izomtömeg növekedését és fenntartását. Az éjszakai étkezés nem túl praktikus, így figyelembe véve a SiS Éjszakai Protein hatás mechanizmusát, lefekvés előtt lehetővé teszi a minőségi alvást úgy, hogy közben a fehérje szállítást maximalizálja az izmok számára.

Használati útmutató:

Adj hozzá 35 gr. SiS Éjszakai Protein terméket 250 ml vízhez egy shaker segítségével, majd rázzuk jól össze. Fogyasztható hidegen, vagy áttöltve egy csészébe melegítsük meg mikrohullámú sütőben. Lefekvés előtt 1 órával javasolt az elfogyasztása.

Alkalmas: Vegetáriánusoknak, Lisztérzékenyeknek. Glutén-, Búza-, és Mogyoró mentes, Tejet tartalmaz!

Protein keverék (94%) (Milk Protein Isolate, tejsavó koncentrátumból, természetes aromák, emulgeálószer (szójalecitin), sűrítő (xantán), édesítőszer (szukralóz).

SIS Overnight Protein tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női