SiS Multivitamin

Rendelésre

SiS Multivitamin

60 db

Vitamin és Ásványi anyag tartalom

1 adagban (1 tablettában)

Vitamin A

800mcg (100% RI*)

Vitamin B6

1.4mg (100% RI*)

Vitamin B12

2.5mcg (100% RI*)

Vitamin C

80mg (100% RI*)

Vitamin D

10mcg (200% RI*)

Vitamin E

12mg (100% RI*)

Vitamin K

75mcg (100% RI*)

Thiamin

1.1mg (100% RI*)

Riboflavin

1.4mg (100% RI*)

Niacin

16mg (100% RI*)

Folsav

400mcg (200% RI*)

Biotin

50mcg (100% RI*)

Pantothénsav

6mg (100% RI*)

Calcium

120mg (15% RI*)

Magnesium

100mg (27% RI*)

Vas

14mg (100% RI*)

Zinc

10mg (100% RI*)

Réz

1mg (100% RI*)

Szelén

75mcg (136% RI*)

Króm

40mcg (100% RI*)

Jód

150mcg (100% RI*)

SiS Multivitamin leírása

A SiS Multivitamin készítmény 19 kulcsfontosságú vitamin és ásványi anyag keveréke, mely maximálisan megfelel az állóképességi sportolók táplálkozási szükségleteiknek, lehetővé téve az edzés általi teljesítmény maximalizálását. Napi 1 tabletta tartalmazza a napi szükségletet.  


Főbb jellemzők:

- Prémium formula

- Informed Sport álta tesztelt termék, garantáltan doppinganyag mentes!

- 60 napnyi mennyiség egy dobozban  


Összetevők:    

A-vitamin: Az A-vitamin hozzájárul a normális vas-anyagcseréhez, a bőr egészségi állapotához, a látáshoz és az immunrendszer működéséhez.    

C vitamin: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, támogatja a normál energiatermelő anyagcserét, segíti a fáradtság csökkentését, a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét, az idegrendszer normál működését és a normál kollagénképződést.    

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul a normál csontok, izomfunkciók és fogak fenntartásához, támogatja a kalcium felszívódását és hasznosítását, valamint támogatja az immunrendszer normális működését.    

E-vitamin: Az E-vitamin hozzájárul a normális véralvadáshoz és a normális csontsűrűség fenntartásához.    

B-vitamin: komplex A B-vitamin komplex hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez, az immunrendszer és az idegrendszerek normális működéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a normál fehérje és a glikogén anyagcseréhez, a vörösvérsejtek képződéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.    

Kalcium: A kalcium hozzájárul a normál izomfunkcióhoz, a neurotranszmisszióhoz, a véralvadáshoz, az energiatermelő anyagcseréhez és a normál csontok és fogak fenntartásához.    

Magnézium: A magnézium hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, az elektrolit egyensúlyhoz, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az izomfunkcióhoz, a fehérjeszintézishez és a normál csontok és fogak fenntartásához.    

Vas: A vas hozzájárul a normál kognitív funkcióhoz, a vörösvértestek és a hemoglobin normál képződéséhez, az oxigénszállításhoz és az immunrendszer működéséhez.    

Cink: A cink hozzájárul a makro- és mikrotápanyagok normális metabolizmusához, a fehérjeszintézishez és a kognitív funkcióhoz, az immunrendszer normál funkciójához, valamint a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez, továbbá a normál csont, haj, köröm és bőr egészség fenntartásához.  

Réz: A réz hozzájárul a normál kötőszövetek fenntartásához, a normál energiatermelő anyagcseréhez és a vas transzporthoz a szervezetben, az immunrendszer és az idegrendszer működésében, valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.    Szelén A szelén hozzájárul a normális immunfunkcióhoz és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.    

Króm: A króm hozzájárul a normál makroelemek metabolizmusához és a normális vércukorszint fenntartásához.  

Jód: A jód hozzájárul a normál kognitív funkcióhoz, az energiatermelő anyagcseréhez és az idegrendszer működéséhez, a pajzsmirigyhormonok termeléséhez és a normális pajzsmirigy funkcióhoz.  SiS Multivitamin tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női
  • Kiszerelés (tabletta): 60 db