Rólunk

Amikor megálmodtuk a Maratonman DEPO-t, olyan üzletről álmodtunk, ahová mi magunk is szívesen járnánk vásárolni. Ahol nem csak egy jól csengő szlogen az, hogy nem számít, milyen gyorsan futsz, csak az, hogy futsz - és az elmúlt néhány év tapasztalata alapján úgy érezzük, ezt sikerült is valóra váltani! Futunk, ha van szabadidőnk, futunk a hétköznapokban.

De a DEPO-ban nem kell rohanni, még egy kávéra vagy teára is a vendégünk vagy!

A Lehel tér közelében található futószaküzletünkben a világ legismertebb sportmárkái találhatók meg, a futócipők mellett sportruházatot, táplálékkiegészítőket és más, sportoláshoz hasznos termékeket kínálunk.

Magyarországon először nálunk volt elérhető a számítógépes lábállás-diagnosztika. A rendszer azóta is segíti vásárlóinkat abban a választásban, hogy a versenytervek és a futószokások mellett a lábállásnak is tökéletes modelleket vásárolhassanak.

Futni indulsz? Nézz be hozzánk és edzés közben a vendégünk vagy egy izotóniás italra, hogy legyen elég erőd tovább menni. Üzletünkben közösséget is szervezünk; a Maratonman, a Balatonman és az Ultrabalaton versenyekhez kapcsolódóan előadásokkal, találkozókkal várjuk a sportolókat.

Hiszünk abban, hogy a DEPO több mint egy bolt.
Győződj meg róla te is!