Ramtech Comp 120 db

Készleten

Ramtech Comp 120 db

120 db

Ramtech Comp 120 db leírása

Ethicsport Ramtech Comp 120 db


A termék jellemzői:
A Ramtech Comp. kapszulánként 1 grammnyi elágazó láncú aminosavat tartalmaz gyógyszeripari tisztaságban ß-alaninnal és metabolikus kofaktorokkal társítva. A ß-alanin az izomsavasodást gátló és antioxidáns hatással is rendelkező karnozin endogén prekurzora (előanyaga).

A készítmény mind aerob állóképességi, mind pedig az anaerob mozgásformákat alkalmazó „erő sportok” esetében is alkalmazható. Hasznos lehet a katabolikus folyamatok kialakulásának megelőzésében, sportolás előtti alkalmazás esetén az izomsavasodás ellen, sportolás utáni alkalmazás esetén pedig a regenerációs folyamatok lerövidítésében.

Az elágazó láncú aminosavak az anabolikus (építő) élettani folyamatok számára fontos tápanyagok, megkönnyítik a regenerációt, gátolják a katabolizmust és hozzájárulnak a hatékony energiafelszabadításhoz. Az izmokban található dipeptid, a karnozin fontos szerepet játszik az izomszövetekben fizikai aktivitás hatására kialakuló savasodási folyamatokkal szemben. Növeli az edzésintenzitást, javítja a sportteljesítményt.

A karnozint a szervezet ß-alaninból (nem esszenciális aminosav) és hisztidinből (esszenciális aminosav) állítja elő.

Az EthicSport kutatásainak köszönhetően kifejlesztett Ramtech Comp. egyidőben szolgáltat a szervezet számára elágazó láncú aminosavakat és ß-alanint, egy olyan formulát, amely az intenzív edzésmunkát végzők számára is képes lerövidíteni a regenerációs időt.

Ramtech Comp 120 db tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női
  • Kiszerelés (tabletta): 120 db