ON Cloudflyer - férfi (All Black)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Készleten

ON Cloudflyer - férfi (All Black)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

ON Cloudflyer - férfi (All Black) leírása

Tökéletes választás gyorslábú futók számára, könnyű aszfaltos, utcai futásokra, és versenyekre egyaránt. Ez a te cipőd, ha, egy olyan párnázott, de mégis pille könnyű futócipőt keresel, amiben észrevétlenül gyűlnek a kilométerek. Ideális választás akkor is, ha szélesebb a lábfejed.

Lenyűgöző kényelmet biztosít lábaidnak ez a pillekönnyű, rendkívül lágyan párnázott, és gyors mozgást támogató futócipő. Az egyik legkönnyebb párnázott, klasszikus stabil edzőcipő, amely hihetetlenül puha talajfogást, és robbanékony elrugaszkodást biztosít, így semmi nem akadályoz meg abban, hogy kihozd magadból a maximumot. A Cloudflyerre minden célod elérésben számíthatsz. A talpszerkezetét az egyedi fejelsztésű HELION TM Superfoam rétegével erősítették meg, így kicsit szélesebb kialakítást kapott a továbbfejlesztett hálós rétegnek köszönhetően. Ellentmondást nem tűrő kényelmet biztosít legyen szó életed legfontosabb versenyéről, vagy egy hétköznapi könnyű edzésről, akár tempósabban futsz, akár a hosszabb távokat kedveled, mindenhol megállja a helyét. A kialakítás hűen tükrözni a mérnöki pontosságú svájci precizitást és dizájnt, így nem csak a teljesítményeddel hívhatod fel magadra benne a figyelmet.

A talpközép-részénél kialakított panel biztosítja a stabil kényelmet puha, plüss nyelvének köszönhetően pedig egyenletes nyomáseloszlást nyújt garantálva ezzel a maximális komfortérzetet. Az éjszakai láthatóság érdekében fényvisszaverő díszítésekkel láttuk el, hogy minden körülmény között biztonságban érezhesd magad benne.

A Zero-Gravity habbal kialakított CloudTec® talpnak köszönhetően biztosított a maximális párnázottság. A talpközép-rész rugalmas gördülékenysége pedig garantálja lábaid számára a természetes komfortérzetet. A talajfogási pontokra még nagyobb hangsúlyt fektetett a márka, így a fő ütközési felületen speciális gumi betétek kerültek kialakításra a tartós felhasználás érdekében, a minél több közös kilométer összegyűjtése érdekében. 


Technikai adatok:

  • HelionTM boost technológia: Az előző, rendkívül közkedvelt és népszerű Cloudflyer modellt továbbfejlesztették a HelionTM Superfoam technológiával, így sikerült megalkotniazt a futócipőt, ami ötvözi a párnázott kényelmet, a megbízható könnyed kialakítással és nem enged a gyorsaságból.
  • Még nagyobb felhőkkel a kényelmesebb csillapításért:  Ez a modell a legnagyobb felhőket kapta, összessen 12 külön kialakított panelnek köszönhetően gyökeresen megváltozik a talajfogás érzékelése. Páratlan csillapítással segíti a mozgást, miközben védelmet biztosít lábaid számára függetlenül attól, hogy futás közben a talpad melyik részét is éri a legnagyobb becsapódás a talajra érkezés pillanatában.
  • Megújult talpkialakítás: A Cloudflyer második generációs modellje az első az ON cipők közül, ami az úgynevezett villás talpkialakítást megkapta. A cipő közepén az oldalsó rész is egy plusz megerősítést kapott, így támogat a még gördülékenyebb elrugaszkodásban. Az orr és a lábujjak körüli kialakítás pedig garantálja a kényelmet szélesebb lábfejjel rendelkező futók számára is, miközben a tágabb rész által biztosított plusz hely lehetővé teszi, hogy talajfogáskor a legkisebb becsapódás terhelje a lábaidat.
  • Cipőfűző: Csillagfűző rendszerrel terveztük. Az On visszatért a vásárlók által legjobbnak tartott megoldáshoz, az első Cloudflyer modellnél megszokott és jól bevált csillagfűző-rendszerhez. Biztonságos, és könnyedén állítható a tökéletes és stabil tartás érdekében. A puha plüss nyelv kialakításával karöltve pedig hosszútávú kényelmet garantál.

Súly: 285 g

Női:210 g

Drop: 9 mm 

ON Cloudflyer - férfi (All Black) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 47