ON Cloudflyer 4 - férfi (Black/White)

Készleten

ON Cloudflyer 4 - férfi (Black/White)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

ON Cloudflyer 4 - férfi (Black/White) leírása

Kollekció: Aszfalt futócipő

 

Ideális választás: Gyors, intervall edzésekhez, tempó futáshoz és versenyekhez rövidebb távoktól, 10 kilométertől a félmaraton át, egészen a hosszabb, távokig, akár a maratonig. De tökéletes választás a mindennapos edzésekhez, a regenerációs futásokra is.

 

Kategória: neutrális futócipő

 

Kedvcsináló: Nem számít, mi a következő célod a futásban, itt az ideje, hogy új magasságokat érj el. A Cloudflyer 4 kiváló párnázottságot és prémium kényelmet biztosít, köszönhetően a valaha volt legpuhább és szélesebb nyelvkialakításnak. A talpát megduplázott sűrűségű Cloud Tec® felhőkkel terveztük, és még több magas minőségű újrahasznosított anyagokat adtunk hozzá a fenntarthatóságért. Bízd rá magad a kényelemre, és lépj egy szinttel feljebb bármilyen célod is van a futásban, a Cloudflyer 4 tökéletes társ a mindennapokban, és téthelyzetben is.

 

Tulajdonságok

 

Drop: 11mm

 

Súly:

férfi: 300g

női: 257g

 

 

Fenntarthatósági jellemzők:

 

A cipő teljes újrahasznosított tartalma: 25-30%.

Felsőrész: 100% újrahasznosított poliészter

Talp, galléros bélés: 100 % újrahasznosított poliészter

Fűző: 100 % újrahasznosított poliészter

Varrás nélküli felsőrész: 30% újrahasznosított TPU

Talpbetét: 100%-ban újrahasznosított PU

 

Talpszerkezet:

Egyedülálló, kiváló minőségű Speedboard® technológia, mely polipropilénből készült. Támogat minden lépésedben, és segít, hogy gyorsabb lehess, mint valaha.

 

Felső rész:
Újragondolt hálós bevonata 80-85%-ban újrahasznosított poliészterből készült, kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, kialakításának köszönhetően pedig tartós kényelmet biztosít még a hosszú távokon is.

 

Tulajdonságok

 

A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával dolgoztunk, még vastagabb, jobb minőségű fűző került a cipőbe a tökéletes tartás érdekében.

 

Készen állsz, hogy szintet lépj? Új élmények várnak! A nagyobb, kettős sűrűségű Cloud Tec® talp kialakítása, a sarokrészen elhelyezett speciális zero gravity habszivacs valamint a jól bevált Helion szuper habréteg garantálja a maximális kényelmet a lábfejtől a sarokig. Puha érzés talajfogáskor, lendületes elrugaszkodással a robbanékonyság megőrzése érdekében.

 

Tűzz ki bátran új célokat, és bízd rá magad! Erre a cipőre minden helyzetben számíthatsz! Köszönhetően a szélesebb kialakításának, az újratervezett zokniszerű illeszkedést biztosító belső résznek, és a stabil tartást nyújtó külső saroktámasztéknak a lábad nagyobb biztonságban van, mint valaha távoktól függetlenül.

 

A fenntarthatóság jegyében terveztük, hogy megvédjük azt a világot, amiben futni szeretünk. Ez a cipő 90-95%-ban újrahasznosított poliészterből készült, 35-40%-os teljes újrahasznosított anyagfelhasználás mellett. Nincs megállás, még több környezetbarát innovációt fejlesztünk!

ON Cloudflyer 4 - férfi (Black/White) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 47