ON Cloudvista - női (Alloy/Black)

Készleten

ON Cloudvista - női (Alloy/Black)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

ON Cloudvista - női (Alloy/Black) leírása

Könnyű és sokoldalú terepfutó cipő a párnázott kényelemért.

 

Kedvcsináló: Könnyű, mozgékony és párnázott, ez a kulcs a szabadtéri kalandokhoz. A CloudTec®, a HelionTM szuperhab és a MissiongripTM segítségével pedig készen áll a kemény ösvényekre és síkságokra. Kanyargós erdei kiruccanáshoz, tóparti hurkokhoz és parkösvényekhez. Menj a kevésbé járt úton. Még jobb, ha teljesen magad mögött hagyod.

 

Tekints más szemmel a terepfutásra a legújabb Cloudvista modellünkben. Ez a rendkívül könnyű, dinamikus, mégis kellően párnázott terepfutócipő minden ösvényen elvezet. Nem értük be most sem kevesebbel, mint a maximum, így egy cipőben megtalálható minden, ami a sikerünk kulcsa: CloudTec® talpkialakítás HelionTM szuperhabbal és MissiongripTM gumibevonattal a tökéletes tapadásért. Ez a cipő készen áll a közös kalandokra, bármilyen kemény terepre, kanyargós erdei ösvényekre, tóparti túrákra, vagy könnyed kirándulásokra is indulnál. Felejts el mindent, amit eddig a terepfutásról gondoltál, és indulj az ismeretlenbe. Fedezz fel bátran járatlan utakat! A tökéletes társ már csak rád vár!

 

Kategória: mérsékelten köves, saras terepre, erdei túrautakra való terepfutó cipő

 

Fontos jellemzők

 

Drop: 7mm

 

Súly: 

férfi: 280g 

női: 235g

 

Fenttarthatóság:

Teljes újrashasznosított tartalom: kb 15%

Felsőrész: Kb70%-ban újrahasznosított poliészter

További részletek: DWR, PFAS- mentes

 

Talp: Speedboard talpkialakítással a tökéletes kényelemért, a Cloudultra modellünknél jól bevált magas kopásállósággal rendelkező bevonattal

Középtalp szerkezet: CloudTec® talpkialakítás HelionTM szuperhabbal és MissiongripTM gumibevonattal a tökéletes tapadásért

 

 

Tulajdonságok

 

HelionTM szuperhab

 

A Cloudultra modellünknél már bizonyított a HelionTM szuperhabot kombináltuk a csúcstechnikás Cloudtec kialakítással a tökéletes kényelem, és a kiegyensúlyozott teljesítmény érdekében minden terepen.

 

Pehelykönnyű kényelem

 

ON Cloudvista - női (Alloy/Black) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: terep
  • Futócipő mérete (EUR): 37, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42