Mizuno Wave Rider 27 - férfi (04)

Készleten

Mizuno Wave Rider 27 - férfi (04)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Mizuno Wave Rider 27 - férfi (04) leírása

A Mizuno Wave Rider 27 futócipő, reaktív és kiváló párnázottsággal van felszerelve, tökéletes használatra szinttől és megtett távolságtól függetlenül.


A technológia előnyei:

A monofil Jacquard Air Mesh felsőrész, amelyet újrahasznosított PET-ből készítettek, egy új, könnyebb és légáteresztőbb szerkezettel frissítették, amely jobban beburkolja a lábat, hogy maximális kényelmet biztosítson hosszabb edzések és versenyek során. A középtalp megerősíti az előző verzió győztes formuláját. A Mizuno Enerzy technológia és a ricinusolaj-feldolgozásból készült Pebax Rnew hullámos hullámlemez kombinációja magas energiavisszatérítést és zökkenőmentes átmenetet kínál majd minden lépésben.


Perché ti piaceranno?

Az immár 26. kiadású Riders-szel tökéletes egyensúlyt talál a meghajtás és a stabilitás között, hogy az utolsó kilométerig versenyezzen.


Részletek:


Oldalra nyomtatott TPU betétek, amelyek segítenek a lábnak mindig a helyén maradni

Párnázott gallér a maximális kényelemért a boka körül

Újrahasznosított PET-ből készült hálós nyelv, enyhén párnázott és részben a szerkezetbe integrálva a tökéletes illeszkedés érdekében

Lapos fűzők az illeszkedés pontosabb beállításához és a megfelelő nyomásszabályozáshoz a láb hátsó részén

Megerősített héj a nagyobb stabilitás érdekében

Fényvisszaverő részletek

Öntött és kivehető talpbetét

HULLÁM

A Wave lemez egyenletesen oszlatja el az ütési ütést, biztosítva a csillapítás és a stabilitás tökéletes kombinációját, és így minimálisra csökkenti a sérülések kockázatát.


Dynamotion Fit

Cipőtechnológiák kombinációja, amely olyan felsőrészt hoz létre, amely zökkenőmentesen mozog a lábával a lépés során, megszüntetve a stresszes pontokat és a csomósodást a kényelmesebb futás érdekében.


Smoothrid

Ez az egyedi megközelítés a cipőtalphoz úgy lett kialakítva, hogy minden lépésnél sima, hintaszékszerű átmenetet hozzon létre a saroktól a lábujjakig.


AIRmesh

Légáteresztő és hűvös. Az AIRmesh lehetővé teszi, hogy a Mizuno minden futócipője magas légáteresztő képességet tartson fenn a cipő élettartama alatt, és lehetővé teszi a láb hűvösségét.


X10

Tartósság és tapadás. Az X-10 a Mizuno legtartósabb karbongumija, hosszabb kopást tesz lehetővé a nagy hatású területeken, és nagyobb tapadást biztosít a sarokütésnél.


Prémium insock

Kivehető talpbetét a maximális kényelem, párnázás és tartósság érdekében.


Mizuno Energy

Ez a középtalp technológia, amely a valaha volt legmagasabb párnázási és energiavisszaadási élményt, valamint kiváló kényelemérzetet kínál a futóknak. 17%-kal lágyabb, és 15%-kal több reakciót biztosít, mint a korábban használt anyagok.

Mizuno Wave Rider 27 - férfi (04) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45