Mizuno Wave Mujin 9 - női (21)

Készleten

Mizuno Wave Mujin 9 - női (21)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Mizuno Wave Mujin 9 - női (21) leírása

Átlagos és enyhén nehéz súlyú futók számára. Terep futóknak, akik zord környezetben futnak, például sziklákon, nem kavicsos utakon. Hosszú távú trail futóknak. Ez a cipő teljesen meg van töltve a Mizuno jellegzetes tulajdonságaival, hogy még a legzordabb terepen is kényelmes legyen. A cipő teljesen fel van szerelve MIZUNO ENERZY-vel és MIZUNO WAVE Foam-mal a saroktól a lábujjakig, kiváló párnázást, energiavisszaadást és stabilitást biztosítva. A lábközép oldalain található támasztópanelek biztonságosan a helyén tartják a lábat még nehéz utakon is.


U4iCX

Könnyebb középtalp nagyobb sűrűséggel és nagyobb kényelemmel, valamint kiváló ugrálással.


Michelin

Exkluzív gumikeverék, amely nagyobb tapadást és kényelmet biztosít a láb gördülése közben.


Enerzy

Ez a középtalp technológia, amely a valaha volt legmagasabb párnázási és energiavisszaadási élményt, valamint kiváló kényelemérzetet kínál a futóknak. 17%-kal lágyabb, és 15%-kal több reakciót biztosít, mint a korábban használt anyagok.


Habhullám

A két puha anyagból álló, hullám alakú kialakításban összekapcsolt technológia egyedülálló ütéselnyelő képességgel rendelkező szerkezetet hoz létre, növeli a stabilitást és szabályozza a nyomást leszállás közben a láb mozgásának irányításával.

Mizuno Wave Mujin 9 - női (21) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, terep
  • Futócipő mérete (EUR): 37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41