Hoka Bondi 8 - férfi (CFLM)

Készleten

Hoka Bondi 8 - férfi (CFLM)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Hoka Bondi 8 - férfi (CFLM) leírása

„Az igazi ős HOKA érzés” A kollekció legnagyobb csillapítással bíró aszfaltos modellje.


Egy modell, ami már tíz éve naggyá tette a márkát szezonról szezonra mindig fejlődött, javult haladva a kor elvárásaival és az új technológiákkal.
Legyen szó a Föld embert próbáló leghosszabb ultramaratonjairól, hosszú edzéskilométerekről vagy csupán izmaink ízületeink kiemelt védelméről ne keress tovább, a Bondi a számodra megfelelő választás.


A Bondi 8 egy, neutrális futóknak szánt futócipő, prémium csillapítással, de mégis hihetetlenül könnyű súllyal. De mi változott? 


Az új generáció mindenben próbál jobbra törekedni, kényelemben, puhaságban és használati élményben. Az újrahasznosított anyagokból származó felső rész párnázott nyelvet, illetve újragondolt sarokrészt kapott, ezzel a Bondi modellcsalád új tagja még kényelmesebb lett. A habanyag a gyártási technológia fejlődésének köszönhetően még könnyebb lett, illetve sosem látott puhaságot tapasztalhatunk, illetve az úgynevezett „csendes” jelző is igaz a középtalpra, hiszen ez az új technológia szignifikánsan halkabb, mint elődei. A széles talp és az extra csillapítás a META-ROCKER geometriával párosítva rendkívül kiegyensúlyozott haladást eredményez. A talp zonális gumi bevonatot it kapott, hogy még tartósabb lehessen. Minden, amit eddig egy Bonditól megszokhattunk, de most még annál is több.


Haladva a kor igényeivel ez a modell már teljesen VEGÁN, illetve gyártásánál nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra. Törekedtek arra, hogy az előállítás során minél több újrahasznosított szálat használjanak, illetve, hogy maga a folyamat energia és vízigénye ne legyen nagyobb a feltétlenül szükségesnél.
A modell elérhető szélesebb lábfejű futók számára is, válassza a WIDE kivitelt.


M: 303 gramm drop 4 33/29

W 252 gramm drop 4 31/27

Hoka Bondi 8 - férfi (CFLM) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 44, 44 ⅔