Hoka Arahi 6 - női (SYBC)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Készleten

Hoka Arahi 6 - női (SYBC)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Hoka Arahi 6 - női (SYBC) leírása

A Hoka Arahi 6 a széria legújabb tagja. A már megszokott stabilitás, minimális súly és puhaság új kivitelben tér vissza. A stabilitást adó technológia nem változott - továbbra is egy dinamikus cipőről van szó.
De mégis mit sikerült javítani az előző kialakításon? Az új modell alapjaiban viszi tovább azt, amit egy Arahitól megszokhattunk, azonban az idő előrehaladtával, a gyártási technológiák fejlődésével még kisebb súlyt ért el a Hoka, megőrizve a maximális csillapítást és puhaságot. Az újragondolt felsőrész Achilles ín támasztéka még puhább, nyelvén jól elhelyezett nyílásokkal a szellőzés érdekében. A középtalp kevert habanyagból készült, a gyártásnál a J-Frame technológiát alkalmazták (a korábbi Arahi modellekhez hasonlóan). Mindez társítva a a META ROCKER talpkialakítással egy rendkívül jól gördülő, stabil cipőt eredményez. A stabilitás csupán a sűrűbb habanyag extra tartásának, nem pedig merevítő anyagoknak az eredménye, így természetes érzettel kapunk támogatást ott, ahol szükség van rá és olyan mértékben, ahogyan szükség van rá. A tartósság érdekében a talp zonális gumiborítást kapott, jobban bírja a használatot és később kopik el.
Haladva a kor igényeivel ez a modell már teljesen VEGÁN, illetve gyártásánál nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra. Törekedtek arra, hogy az előállítás során minél több újrahasznosított szálat használjanak, illetve hogy maga a folyamat energia és vízigénye ne legyen nagyobb a feltétlenül szükségesnél.

Stabil kialakítás
Szélesített modell
Aszfalt cipő
5mm drop
264gramm / 216 gramm súly 

Hoka Arahi 6 - női (SYBC) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 36 ⅔, 37 ⅓, 38, 38 ⅔, 39 ⅓, 40, 40 ⅔, 41 ⅓, 42, 42 ⅔, 43 ⅓