Hoka Arahi 6 - férfi (BFLM)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Készleten

Hoka Arahi 6 - férfi (BFLM)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Hoka Arahi 6 - férfi (BFLM) leírása

Megszokott stabilitás, minimális súly, puhaság egy újabb kivitelben tér vissza. A támasztást biztosító technológia továbbra sem változott, továbbra is dinamikusan gördülő alternatíva.
De mégis mit sikerült javítani az előző évjáraton? A modell alapjaiban viszi tovább azt, amit egy Arahitól megszokhattunk, azonban az idő előrehaladtával, a gyártási technológiák fejlődésével tovább sikerült a súlyt csökkenteni és tartani a maximálisan elérhető csillapítást, puhaságot. Az újragondolt felsőrész még puhább achilles támaszt, nyelvet és jól elhelyezett nyílásokat kapott a szellőzés biztosításának érdekében. A középtalp kevert habanyagból készült, a gyártásnál a J-Frame technológiát alkalmazták (a korábbi Arahi modellekhez hasonlóan). Ezt társítva a a META ROCKER taplkialakítással egy rendkívül jól gördülő, stabil cipőt kapunk, mely a legtöbb futó számára nyújthat alternatívát cipővásárláskor. A stabilitás csupán a sűrűbb habanyag extra tartásában és nem merev anyagoknak köszönhető, így természetes érzettel kapunk támogatást ott, ahol szükség van rá és olyan mértékben, ahogyan szükség van rá. A tartósság érdekében a talp zonális gumiborítást is kapott, jobban bírja a használatot és később kopik el a talp.
Haladva a kor igényeivel ez a modell már teljesen VEGÁN, illetve gyártásánál nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra. Törekedtek arra, hogy az előállítás során minél több újrahasznosított szálat használjanak, illetve, hogy maga a folyamat energia és vízigénye ne legyen nagyobb a feltétlenül szükségesnél.
M:264gramm drop 5mm 29/24
W: 216 gramm  drop 5mm 27/22

Hoka Arahi 6 - férfi (BFLM) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 40 ⅔, 41 ⅓, 42, 42 ⅔, 43 ⅓, 44, 44 ⅔, 45 ⅓, 46, 46 ⅔, 47 ⅓, 48, 49 ⅓, 50 ⅔