Hammer Endurolytes Fizz Cola

Készleten

Hammer Endurolytes Fizz Cola

13 db

Hammer Endurolytes Fizz Cola leírása

kiváló az izomgörcs megelőzésére

  - teljes spektrumú, kiegyensúlyozott összetétel

  - kényelmes, gyorsan oldódó pezsgőtabletták

  - finom, frissítő ízek

  - a COLA ízű 20 mg koffeint tartalmaz tablettánként

  - nem tartalmaz finomított cukrot és mesterséges édesítőszert

  - minden nemkívánatos gyártási kenőanyagtól mentes* 


*Ellenőrizze más elektrolit pezsgőtabletta címkéjét! A legtöbb még polietilén-glikolt is tartalmaz, egy petróleum származékot, amelyet esetenként fagyállóknál és hashajtóknál használnak!

 

Egy Endurolytes Fizz pezsgőtabletta egyenértékű körülbelül két Endurolytes kapszulával. Minden egyes tabletta középen meggyengítettt. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen félbe tudd törni, amennyiben csak egy féladagot szeretnél felhasználni.

Az Endurolytes Fizz pezsgőtabletta gazdaságos is, hiszen minden henger 13 tablettát tartalmaz. Teljes spektrumú ásványianyag támogatást nyújthat, mert megfelelő mennyiségű járulékos tápanyagot is tartalmaz ugyanúgy, mint az Endurolytes kapszula és por. Hasonlítsd össze az Endurolytes Fizz pezsgőtablettát más, hasonló termékkel és azonnal látni fogod, hogy rengeteg pénzt takaríthatsz meg!

Magas szintű, teljes spektrumú elektrolit támogatást nyújt ez a kényelmes, gyorsan oldódó, ízletes pezsgőtabletta, amely nem tartalmaz jelentéktelen tápanyagokat és finomított cukrot, mesterséges aromákat. Mindezt olyan áron kínáljuk, amely valóban egyedi!


Négy finom, ízlelőbimbó-kényeztető ízben érhető el: Szőlő, Citrom-Lime, Grapefruit és Mangó

Ugyanaz a minőség és hatékonyság, amelyet az Endurolytes-tól (kapszula és por) elvársz, azonban mindez, egy kényelmes, gyorsan oldódó pezsgőtablettában. Az Endurolytes Fizz pezsgőtablettával egy finoman frissítő alternatívát kapsz, hogy teljesíthesd szervezeted minden fontos elektrolitigényét.

Az izomgörcs a szervezet végső figyelmeztető jelzése arra, hogy kiürült az elektrolit háztartása. Amikor ezt a pontot elérjük, szerveink működésének teljesítménye egy ideje már komoly veszélybe került. Annak érdekében, hogy izomzati-, emésztési-, idegrendszeri-, szív- és keringési rendszereid teljes erőbedobással működjenek, szükséged van sokféle ásványianyag folyamatos utánpótlására– nem csak a nátriumból és a káliumból. Továbbá, sok esetben nagyobb mennyiségű elektrolitokra van szükség, mint amit bármely sportital, vagy gél képes nyújtani. Ezért az Endurolytes Fizz pezsgőtabletta, egy igen fontos eleme a feltöltésnek, mert megfelelően láthatja el szervezedet kiegyensúlyozott, teljes spektrumú, gyorsan felszívódó elektrolit forrással és lehetővé teszi, hogy hihetetlen hatékonysággal az időjárás körülményeitől függetlenül elégíthesd ki az óráról-órára változó elektrolit igényeidet.

 

Amennyiben, inkább kapszula, vagy por alakban szeretnéd megvásárolni az Endurolytes-ot, kérjük, látogasd meg a honlap Endurolytes menüpontját!Hammer Endurolytes Fizz Cola tulajdonságai

 • Nem: Férfi, Női
 • Kiszerelés (tabletta): 13 db