Hammer Bar Almond Raisin 50g

Készleten

Hammer Bar Almond Raisin 50g

50 g

Hammer Bar Almond Raisin 50g leírása

A Hammer energiaszelete megbízható, hosszan tartó energiát biztosít, növelheti az állóképességet és gyorsíthatja a regenerálódást, emellett könnyen emészthető.

Egészséges szénhidrátok

Vess egyetlen pillantást az összetevők listájára és azonnal láthatod, kizárólag egészséges szénhidrátforrást tartalmaz! NINCS BENNE FINOMÍTOTT CUKOR! A Hammer Szelet a legjobb minőségű szénhidrátok által biztosíthatja szervezeted számára a megbízható és hosszú távú energiát.

Egészséges zsírok

Másképpen az úgynevezett esszenciális zsírsavak (EFA). Ezek nagyon fontosak a fokozott állóképesség, a szív-és érrendszer egészsége, az ellenálló képesség, a szellemi frissesség és a hormonegyensúly ideális megtartásához. Gazdag ultraegészséges esszenciális zsírsavakban, fitoszterolokbam és sterolinokban, így a Hammer Szelet egy ízletesen egyszerű módja annak, hogy szervezetedet ezekkel a fontos tápanyagokkal kényeztesd.

Fitotápanyagok

Általános egészséged, immunrendszered és a betegségekkel szembeni ellenálló képességed támogatására, valószínűleg nincs jobb, mint ez a természet adta szupertáplálék. A Hammer Szelet ugyanis gazdag a különböző növényi tápanyagokban, beleértve a csíráztatott len, quinoa, hawaii spirulina, búza- és árpafű lé összetevőket, amelyek mind organikus változatukban kerülnek a termékbe.

Enzimek

A Hammer Szelet a hidegsajtolás- és előállítás során megőrzi a természetes enzimeket és létfontosságú segítséget nyújt a tápanyagok emésztéséhez, felszívódásához és a sejtszintű tápanyag-hasznosuláshoz.

Hammer Bar Almond Raisin 50g tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női
  • Kiszerelés (g): 50 g