GU – Chews-54g-Watermelon

Rendelésre

GU – Chews-54g-Watermelon

GU – Chews-54g-Watermelon leírása

A mindennapos edzésmunka és versenyzés követelményrendszerét figyelembe véve alkotta meg a Gu az Energy Chews gumicukrot, amely kis méretű és pillanatok alatt elfogyasztható formában biztosítja számodra a szükséges energia utánpótlást hosszútávú, nagy fizikai aktivitást jelentő sporttevékenységeid során.

Az Energy Chews gumicukor gyorsan felszívódó szénhidrát tartalma kellő “üzemanyaggal” lát el valamint segít az izomzat glikogénraktárainak gyors újratöltésében; nátrium összetevője hatékonyan pótolja a mozgás közben kiizzadt mennyíséget és segít az optimális vízháztartás fenntartásában, míg komplex aminósav összetevői (leucin, valin, izoleucin) a mentális és fizikális fáradtság érzetét csökkentik és védik izomzatod a sérüléstől. Az optimális hatás érdekében edzés előtt 5 perccel és közben 45 percenként 4 db gumicukor (1 adag) fogyasztása javasolt. 


A GU Chews 54g egyszerűen emészthető energia bonbonokat tartalmaz új, praktikus csomagolásban, melynek köszönhetően akár egy kézzel is adagolhatja. Kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz aminosavakat, szacharidokat és elektrolitokat is.

Nádcukrot, maltodextrint és tápióka szirupot tartalmaznak, az utóbbi proteinekben és ásványi anyagokban gazdag. Ideális gyors "étel" mindennapi edzésekhez és versenyekhez. Koffeines vagy koffeinmentes változatban is kapható. Nem tartalmaz glutént.


Összetétel: tápiókaszirup, cukor, maltodextrin, pektin, GU aminosav keverék (l-leucin, l-valin, l-izoleucin), citromsav, kálium-citrát, természetes aroma, annatto (színezékként), frakcionált kókuszolaj, karnaubaviasz. Gluténmentes. Koffeinmentes. Egy csomag 2 adagot tartalmaz. Egy adag 4 darab gumicukor (27 g).

Tápanyag és energiaértékek egy adag gumicukorban (4 darab)

-Kalória: 336 kJ / 80 kcal

-Szénhidrát: 20g (7% DV)

-Cukrok: 10 g

-Zsír: 0g

-Fehérje: 0 g

-Nátrium: 40 mg (2% DV)

-Kálium: 40mg (1% DV)

Elhanyagolható mennyiségben tartalmaz telített zsírt, transzzsírt, koleszterint, rostokat, A-vitamint, C-vitamint, kalciumot és vasat.

GU – Chews-54g-Watermelon tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női

GU – Chews-54g-Watermelon képek