Garmin Vivomove HR Sport Fekete

Rendelésre

Garmin Vivomove HR Sport Fekete

Garmin Vivomove HR Sport Fekete leírása

- Egész napos szívritmus figyelés1 Elevate™ csuklón mérő technológiával

- Egészségfigyelő eszközök, mint az egész napos stressz-szint figyelés és pihenés időzítő, melyek segítik a feszültség leküzdését

- Olyan fitnesz funkciókat tartalmaz, mint a VO2 max vagy fitnesz-kor becslés

- Kijelzi a lépések számát, elégetett kalóriát, szívritmust és az aktív perceket1

- Maradjon kapcsolódva az olyan okos funkciókkal2, mint az automatikus feltöltés, okos értesítések, zenevezérlés és egyebek

- Akkumulátor üzemidő3: akár 5 nap okos óra módban vagy akár 2 hét karóraként

- Nagy méretű szíjjal


A stílusos vívomove HR okos óra egy hibrid, mely analóg és érintőkijelzőt is tartalmaz. A pontos óramutatók mutatják az időt, de gyorsan elmennek az útból, ha böngészne az üzenetek, szívritmus1 vagy egyéb adatok között. Számolja megtett lépéseit, az elégetett kalóriát, miközben figyeli az egészségét, például az egész napos stressz-szintet1.


Hibrid okos óra

A legjobb mindkét világból: analóg óra mutatókkal, de ugyanakkor érintőkijelzős okos óra is diszkrét képernyővel. Az okos kis képernyő csak akkor jelenik meg, ha felemeli a kezét, hogy az órára nézzen. A mutatók dinamikusan elmozdulnak az útból, ha kezelni kezdi az érintőképernyőt, ha pedig végzett, visszaállnak a pontos idő mutatására.


Divatos szívritmus mérés

Nem kell feláldoznia a divatot a funkcionalitásért, mivel ez a kifinomult óra a csuklóján méri a szívritmusát. Ezen felül számolja a megtett lépéseket, figyeli alvását, valamint a vívomove HR a szívritmuson alapulva számolja az elégetett kalóriát és összesíti fitnesz tevékenységei intenzitását?.


Stressz-szint követés

Valószínűleg naponta stresszel ön is, a kérdés, hogy mennyit. A vívomove HR okos óra megmutatja, mikor a nyugodtabb, a kiegyensúlyozott vagy éppen feszült a napja során. Ha a stressz-szintje megemelkedik, tudni fogja, hogy célszerű egy picit pihenni, hogy megelőzhesse például a fejfájást vagy egyéb tüneteket. A pihenés-időzítőt használva légzőgyakorlatokat végezhet, hogy csökkentse feszültségét.


Állóképesség követése

A vívomove HR tényleg jó kiállásúnak lett tervezve és ügyel arra, hogy a használója is jól érezze magát. Az óra fitnesz-állapot figyelemmel kísérése jobb rálátást biztosít az állóképességére. Köszönhetően a csuklón mért szívritmusnak VO2 max becslést is kínál, valamint mutatja a fitnesz-korát is. Ez rendszeres edzéssel idővel javítható, így alacsonyabb szám is elérhető.


Okos és kifinomult

Ne maradjon le egyetlen szöveges üzenetről vagy jelzésről, ebben segítenek az okos értesítések2, melyek a digitális kijelzőn jelennek meg. A fitnesz és egészségi adatai automatikusan feltöltődnek az ingyenes Garmin Connect™ online közösségi oldalra. Akár telefonja zenelejátszóját is vezérelheti közvetlenül a csuklójáról.


Move IQ™ Funkciók

Nem szükséges elindítani a stoppert minden sétánál. A vívomove HR okos óra automatikusan elindítja a séta tevékenységet, melyet később áttekinthet a Garmin Connect felületen.


Megosztás és versenyek

A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenységeiket vagy akár versenghetnek is. Vegyen részt kihívásokban és bátorítsa a többieket az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheti a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.1 A tevékenységkövetés pontosságát számos tényező befolyásolhatja, kizárólag tájékoztató jellegű

2 Ha arra alkalmas okos telefonnal használja. Huawei és Honor inkompatibilitás!

3 Általános használat mellett


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Vivomove HR Sport Fekete képek