Garmin Vivoactive 3 Music Fekete

Rendelésre

Garmin Vivoactive 3 Music Fekete

Garmin Vivoactive 3 Music Fekete leírása

- Tegye egyedivé készülékét a több ezer letölthető óraszámlappal, alkalmazással vagy widgettel - töltsön le a Connect IQ™ áruházból

- 15-nél több, előre feltöltött GPS-es és beltéri sportalkalmazás, például jóga, futás, úszás és egyebek

- Kövesse figyelemmel erőnlétét a VO2 max és fitnesz-kor becslésekkel, valamint lássa, hogyan

kezeli a feszült helyzeteket 2

- Éljen az olyan kapcsolt szolgáltatásokkal 3, mint az okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltések a Garmin Connectre, a LiveTrack és továbbiak

- Akkumulátoros üzemidő 4: akár 7 nap okos óra módban, akár 13 óra GPS használattal


A vívoactive 3 okos óra az aktív életre lett tervezve. Az előre betöltött több, mint 15 sportág közül választva bármilyen tevékenységet indíthat. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és egyéb információkat a kültéri sportjai során.


Tegye egyedivé

A vívoactive 3 kompatibilis a Connect IQ áruházunkkal, ahonnan óraszámlapokat, widgeteket vagy alkalmazásokat tölthet le okos órájára, így szabva önmagára. Ha lakása SmartThings lámpákkal van felszerelve, távolról akár azokat is vezérelheti, de áttekintheti az időjárást is az AccuWeather alkalmazásokkal. Az ingyenes Face It™ használatával saját fényképei közül választhat, melyet mutatókkal vagy számokkal tehet egyedivé és tölthet fel órájára.


Több sportágat is űzhet

Az előre betöltött több, mint 15 sportág segít aktívan élni. Menjen golfozni, biciklizzen, jógázzon vagy próbálja ki a SUP-ot. Ha kültérre megy, a GPS vevőjével a vívoactive 3 rögzíti a választott tevékenység adatait, nincs szükség telefont vinni magával. A snowboardtól kezdve az úszásig legalább egy tucat lehetőség közül választhat - ez az óra az ideális partner mindben.


Illik önhöz és ahhoz is, amit tesz

Bátran vigye magával az óráját bármilyen időjárás is legyen odakint. Nemcsak hogy úszni vagy zuhanyozni lehet benne 5, de a Garmin Chroma Display™ akkor is látható, ha közvetlenül éri a napfény. Mindezt az extra-ellenálló Corning® Gorilla® üveggel. A Side Swipe™ beviteli rendszerrel gyorsan görgethet és navigálhat a menükben, widgetek között. Még azt is eldöntheti, hogy a hüvelyk vagy a mutatóujjával szeretne görgetni, mert ez is külön beállítható. Kényelmes és egyszerű, mely jól is látható - ez a vívoactive 3. 


Töltsön le vagy hozzon létre edzéseket

Tartsa frissen edzőnaptárát. Készítse el egyedi futó, kerékpáros vagy kardió tervét, vagy töltsön le egyet. A vívoactive okos órája figyelemmel kíséri a gyakorlatait, ismétléseit és a szetteket. Arra is ügyel, mikor kell pihennie.


Fitnesz és stressz-szint figyelés - egész nap

Kísérje figyelemmel a legfontosabb fitnesz és wellnesz adatait az egész nap működő Elevate™, csuklón mért szívritmus adatokkal 2. A begyűjtött szívritmus információkkal a vívoacitve 3 megbecsüli a VO2 max értékét és fitnesz korát. Ez a két adat tükrözi a fizikai állóképességét, mely idővel fejlődhet megfelelő gyakorlatok után. Figyeli ezen kívül a HRV-t (szívfrekvencia-variabilitás) melyet a stressz-szintjének megjelenítésére használ. Mindezeknek célja, hogy megtudja, mi okozhatja szervezete számára a fizikai vagy érzelmi feszültséget és így talán csökkenteni tudja a nyomást.


Mindig kapcsolódva

Az életnek nincs szünet gombja, ezért a vívoactive 3 akkor is kapcsolódva maradhat telefonjával, amikor keményen sportol vagy éppen edz. Ha arra alkalmas okos telefonnal társítja, szöveges üzeneteket kaphat, vagy akár válaszolhat is rájuk 5, valamint láthatja a közösségi oldalak értesítéseit, e-maileket és egyéb adatokat, közvetlenül a csuklóján. Keresse meg telefonját, vezérelje a zenelejátszót vagy mutassa meg ismerőseinek a LiveTrack segítségével, merre is jár éppen. Ha végzett a tevékenységgel, az óra automatikusan feltölti azt a Garmin Connect online fitnesz közösségi oldalra.


Megosztás és versenyek

A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenységeiket vagy akár versenghetnek is. Vegyen részt kihívásokban és bátorítsa a többieket az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheti a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.


Kedvenc zenéi a csuklóján

Akár 500 zeneszám tárolására alkalmas, így vívoactive 3 Music diktálja a "ritmust", ezzel is segítve felülmúlni az előző napi teljesítményt. A Garmin Express alkalmazás segítségével töltheti fel kedvenc zenéit számítógépéről. Akár egyes zeneszolgáltatók alkalmazásait is letöltheti a Connect IQ áruházból, és személyre szabott lejátszási listákat használhat. Nincs szükség telefonra edzései során, mivel zenéi elkísérik a csuklóján.


Fizessen kényelmesen

A vívoactive 3 az első hordható eszközünk, mely Garmin Pay™1 érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon nem érhető el.


1 Csak a résztvevő bankok egyes kártyáival használható, NFC-képes terminálokon. További információkért kattintson ide.

2 A tevékenységkövetés pontosságát számos tényező befolyásolhatja, kizárólag tájékoztató jellegű

3 Arra alkalmas okos telefon használatakor. Huawei és Honor inkompatibilitás!

4 Általános használat mellett

5 A válasz funkció kizárólag Android™ telefonokon érhető el. Az Android a Google Inc. bejegyzett védjegye.


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Vivoactive 3 Music Fekete képek