Garmin Instinct Lakeside Blue

Rendelésre

Garmin Instinct Lakeside Blue

Garmin Instinct Lakeside Blue leírása

Gumírozott, GPS-es óra, mely ellenáll a környezeti hatásoknak


- Az amerikai 810G katonai szabványok szerint ellenáll a hőnek, rázkódásnak, valamint 100 méteren fellépő víznyomásnak

- Beépített 3 tengelyű iránytű és barometrikus magasságmérő, valamint GPS, GLONASS és Galileo támogatású műholdvevő

- Szívritmus, tevékenység és stressz-szint követés, előre betöltött tevékenységprofilok

- Maradjon kapcsolódva az okos értesítések és a Garmin Connect™ felületre történő automatikus feltöltéssel

- TracBack® funkció, mellyel visszanavigálhat ugyanazon az útvonalon, amelyen érkezett; a Garmin Explore™ felületen megtervezheti utazásait

- Akkumulátor élettartam: akár 14 nap okos óra módban, akár 16 óra GPS használattal, akár 50 óra energiatakarékos UltraTrac™ módban (beállításoktól függően)

- Sokat bír, ahogy a használója is


Nyugodtan rábízhatja magát az Instinctre. Ez a gumírozott, megbízható, szabadidős GPS-es óra az amerikai 810G katonai szabvány szerint ellenáll a hőnek, rázkódásnak, valamint 100 méteren fellépő víznyomásnak. A szálerősített polimer tokozás erőssé és ellenállóvá teszi, a kémiailag erősített, karcálló, nagy felbontású kijelző pedig könnyen olvasható fényes nappal is. A jól szellőző szilikon szíjaknak köszönhetően kényelmes viselet, a kettős bújtató pedig biztosan rögzíti a csuklóján.


GPS, amire számíthat

Ha általában a járt úttól távol kalandozik, akkor az Instinct az ideális társa. A GPS, GLONASS és Galileo műholdas rendszerek támogatásával még olyan helyeken is meghatározza a helyzetet, ahol a GPS egyedül arra nem lenne képes. A beépített, 3 tengelyű iránytű és a barometrikus magasságmérő pontosan mutatja magasságát és haladási irányát. Felejtse el a találgatást útja során, egyszerűen használja a TracBack funkciót a kiindulópontra történő visszatéréshez.


Edzés és tevékenységkövetés

Az Instinct GPS-es óra figyeli szívritmusát, tevékenységeit és a napi stressz-szintjét. Ha készen áll az edzésre, számos előre betöltött tevékenységprofil biztosítja, hogy futásnál, kerékpározásnál, úszásnál és további sportoknál gyorsan nekikezdhessen.


Maradjon kapcsolódva

Az okos értesítések használatával telefonját a zsebében hagyhatja. Párosítsa arra alkalmas telefonját az Instincttel, melyet követően automatikusan feltölthető adatait a Garmin Connect online közösségi felületre, valós idejű követést indíthat, vagy használhatja a GroupTrack funkciót. A Garmin Explore pedig felületen megtervezheti kalandjait.


Huawei és Honor inkompatibilitás!


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Instinct Lakeside Blue képek