Garmin Forerunner 735XT Fekete/Szürke Tri Bundle

Rendelésre

Garmin Forerunner 735XT Fekete/Szürke Tri Bundle

Garmin Forerunner 735XT Fekete/Szürke Tri Bundle leírása

- Csuklón méri a szívritmust, így szabadabban futhat

- Fejlett dinamikaadatokat biztosít futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz, beleértve a talajérintési időt, lépéshosszt, függőleges arányt és egyebeket

- VO2 max becslés, laktát küszöb mérés, versenyidő előrejelzés és regenerálódási tanácsadó

- Online funkciók: okos értesítések, automatikus feltöltés a Garmin Connect? felületre, valós idejű követés és egyebek

- Személyre szabható, ingyenes óraszámlapok, alkalmazások és egyéb tartalmak letölthetők a Connect IQ™ áruházunkból


Ha végig tudja csinálni, akkor az órája is

Legyen jobb sportoló már ma a Forerunner 735XT-vel. Ez a GPS-es futóóra multisport képességekkel ideális mindazoknak, akik rengeteg adatra vágynak, de ehhez kis súlyú eszközt keresnek. A kisebb kialakítás és a kényelmes szíj teszi a 735XT-öst ideálissá sportolás és a mindennapok során is. Az olyan online szolgáltatások, mint az automatikus adatfeltöltés a Garmin Connect felületre teszik ideálissá a közösségi funkciókat használóknak is.

Futás, Sprint, Úszás, Biciklizés és Triathlon


A napi rutin minden, csak nem rutin. A Forerunner 735XT beépített tevékenység-profiljainak segítségével könnyedén futhat (bel- és kültéren), biciklizhet (bel- és kültéren), úszhat (uszodában vagy nyílt vízen), síelhet, evezhet, futhat terepen, túrázhat vagy erőnléti edzéseket végezhet.

Az összetett edzésekhez vagy a du/triathlon versenyekhez az automatikus multisport funkció ad hasznos segítséget, mellyel egy gombbal válthat a sportágak között. A 735XT kompatibilis a fejlett edzésekkel futáshoz, kerékpározáshoz vagy akár úszáshoz. Készítse el saját edzését vagy töltsön le egyet ingyenesen a Garmin Connect felületről. Az edzés végén áttekintheti a részleteket, vagy megoszthatja családjával, barátaival, így ösztönözve őket is.


Csuklón mért szívritmus mérő figyeli a ketyegőjét

A Forerunner 735XT beépített Elevate™ pulzusmérő technológiát használ a csuklón mért szívritmus mérésére. Ez azt jelenti, hogy szabadabban futhat, nincs szükség mellkaspántot viselni, hogy láthassa a színes grafikonon, hogy melyik zónában van.


Edzzen teljes szívvel

A csuklón mért szívritmus elég lehet a legtöbb esetben, de ha felkészülésre vagy regenerálódásra van szüksége, a Forerunner 735XT szívritmus pánttal is kiegészíthető, ekkor például az alábbiakat is nyújtja:

Futásdinamika, például talajérintési idő és egyensúly, lépéshossz, függőleges arány és egyebek

VO2 max becslés, tejsavküszöb-mérés, versenyidő előrejelzés és regenerálódási tanácsadó

Víz alatti szívritmus mérés (HRM-Tri vagy HRM-Swim pánt szükséges)


Bizonyítson

A Strava Live Suffer érték ötvözésével láthatja, mennyit is ért az izzadtságos edzése. A Strava Suffer Score elemzi a szívritmus adatait edzése során, majd osztályozza azt. A 735XT megvásárlásával egy 60 napos próbaváltozatot is kap a Strava Premium szolgáltatáshoz, így láthatja a Suffer Score-t és még keményebben edzhet. A szenvedése mérhető. Hát mérje!


Kapcsolódás és személyre szabás

Az okos értesítések, az automatikus feltöltés a Garmin Connect felületre és a valós idejű helymegosztás teszik a 735XT-t az egyik legkomolyabb okos óráva. Tartsa biztos helyen az okostelefonját egy hosszú futás vagy biciklizés során, az értesítésekről így sem marad le. Mindezen felül a Garmin Connect™ Mobile helyzetmegosztási funkciójával a szurkolók nem csak a pálya mellől szoríthatnak a futáskor. Barátai és ismerősei nézhetik tevékenységét és megjegyzéseket fűzhetnek hozzá. Könnyedén személyre szabhatja óráját a letölthető óraszámlapokkal, alkalmazásokkal vagy adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ áruházból tölthet le a 735XT-jére.

Ne fáradjon a részletekkel feleslegesen


Még több adatot olvashat ki a megtett kilométerekből a Garmin Connect felületen, az ingyenes közösségi oldalunkon, ahol tárolhatja, elemezheti, megoszthatja tevékenységeit. Győzze le a korábbi teljesítményét az újabb személyes rekordokkal - mi kezeljük ezeket, így egy helyen láthatja az összes győzelmét. Digitális egészségügyi javaslatokat kaphat, melyeket kifejezetten Önre szabtunk. Csatlakozzon más felhasználókhoz, hogy online kihívásokban mérkőzzenek meg. Mindez a mobilkészülékén is elérhető.

Még néhány extra funkció


Akárcsak ön, a Forerunner 735XT is egész nap keményen dolgozik. Ez az óra ideális társa lesz a regenerálódásban az egész napos tevékenységkövető funkciójával. Továbbá együttműködik a Varia™ kerékpáros termékcsaláddal, például a hátrafelé néző radarral, az okos lámpa rendszerrel és a Varia Vision™ fedélzeti kijelzővel.


Doboz tartalma:

- Forerunner 735XT GPS watch

- HRM-Tri™ pánt

- HRM-Swim™ pánt

- Töltő- és adatkábel

- Útmutató


Huawei és Honor inkompatibilitás!


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Forerunner 735XT Fekete/Szürke Tri Bundle képek