Garmin Forerunner 30 Zöld

Rendelésre

Garmin Forerunner 30 Zöld

Garmin Forerunner 30 Zöld leírása

- Egész napos pulzusfigyelés1 még éjszaka is a beépített Garmin Elevate™, csuklón mérő technológiával

- Beépített GPS, mely rögzíti milyen messze, milyen gyorsan és merre futott

- VO2 max becslési funkció, mely jelzi az általános erőnlétét

- Kapcsolt szolgáltatások2: okos értesítések, automatikus Garmin Connect feltöltés, valós idejű követés és zenevezérlés

- Egész napos tevékenységkövetés, beleértve a lépéseket, az elégetett kalóriát és a tevékeny perceket, valamint riasztást, ha túl sokáig tétlen

- Akár 5 napos akkumulátor üzemidő3 okos óraként, akár 8 óra GPS használattal


A Forerunner 30 segítségével könnyebben marad fitt és lehet kapcsolódva egyidejűleg. Ez az egyszerűen használható GPS-es futóóra számos hasznos funkciót kínál futása alatt, például csuklóról mért szívritmust és alap okos értesítéseket. Ezen felül még mit? Segít belépni a fitnesz készülékek világába, tevékenységkövetést biztosít és egyszerűen tölti fel adatait a Garmin Connect felületre, ahol elmélyülhet teljesítménye elemzésében.


Fusson teljes szívvel

A Forerunner 30 vékony, pehelykönnyű - tökéletes választás a napi futásaihoz, edzéseihez vagy akár a versenyekhez is. Csuklón mérő szívritmus mérővel rendelkezik, a GPS vevő pedig követi a megtett távolságát, tempóját és egyéb adatokat. Mivel ezeket az adatokat a készüléke tárolja, másra már nincs is szüksége - nem kell telefon vagy mellkaspánt. Csak csatolja fel a Forerunner 30-at és induljon!


Kövesse figyelemmel az erőnlétét

Szeretne többet tudni a fizikai erőnlétéről? A Forerunner 30-as összegzi a szívritmus adatokat és VO2 max becslést biztosít - ezzel is jelzi, hogyan teljesít a teste. Minél magasabb ez a szám, annál jobb. A rendszeres edzés és kemény munka fejleszti a VO2 max értékét az idő előrehaladtával.


További kapcsolt lehetőségek

A Forerunner 30 GPS-es futóóra automatikusan feltölti adatait a Garmin Connect felületre, az ingyenes fitnesz közösségi oldalunkra, ahol elemezheti tevékenységeit vagy akár meg is oszthatja azokat a közösségi médián keresztül. Ez az ingyenes alkalmazás elérhető asztali számítógépre vagy okostelefonra Garmin Connect Mobile néven. A LiveTrack funkció segítségével barátai, ismerősei azt is láthatják, merre fut.


 Tevékenységkövetés egész nap ... és éjjel

Nincs ok arra, hogy ne hordja a Forerunner 30-at. Egész nap viselhető és az átfogó tevékenységkövetési funkciókkal hasznos társa is lesz. Lépéskövetős, elégetett kalóriák, megtett távolság, alvás és intenzív percek, valamint az egész nap mérő szívritmusérzékelő mind megtalálható ebben a remek órában. Ha sokáig tétlen lenne, szolid rezgéssel sarkallja néhány perces sétára a Forerunner 30.


1 A tevékenységkövető tájékoztató adatokat biztosít

2 Ha arra alkalmas okostelefonnal használja. Huawei és Honor inkompatibilitás!

3 Az akkumulátoros üzemidő a használat módjának függvényében változhat


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Forerunner 30 Zöld képek