Garmin Forerunner 30 Lila

Rendelésre

Garmin Forerunner 30 Lila

Garmin Forerunner 30 Lila leírása

- Egész napos pulzusfigyelés1 még éjszaka is a beépített Garmin Elevate™, csuklón mérő technológiával

- Beépített GPS, mely rögzíti milyen messze, milyen gyorsan és merre futott

- VO2 max becslési funkció, mely jelzi az általános erőnlétét

- Kapcsolt szolgáltatások2: okos értesítések, automatikus Garmin Connect feltöltés, valós idejű követés és zenevezérlés

- Egész napos tevékenységkövetés, beleértve a lépéseket, az elégetett kalóriát és a tevékeny perceket, valamint riasztást, ha túl sokáig tétlen

- Akár 5 napos akkumulátor üzemidő3 okos óraként, akár 8 óra GPS használattal


A Forerunner 30 segítségével könnyebben marad fitt és lehet kapcsolódva egyidejűleg. Ez az egyszerűen használható GPS-es futóóra számos hasznos funkciót kínál futása alatt, például csuklóról mért szívritmust és alap okos értesítéseket. Ezen felül még mit? Segít belépni a fitnesz készülékek világába, tevékenységkövetést biztosít és egyszerűen tölti fel adatait a Garmin Connect felületre, ahol elmélyülhet teljesítménye elemzésében.


Fusson teljes szívvel

A Forerunner 30 vékony, pehelykönnyű - tökéletes választás a napi futásaihoz, edzéseihez vagy akár a versenyekhez is. Csuklón mérő szívritmus mérővel rendelkezik, a GPS vevő pedig követi a megtett távolságát, tempóját és egyéb adatokat. Mivel ezeket az adatokat a készüléke tárolja, másra már nincs is szüksége - nem kell telefon vagy mellkaspánt. Csak csatolja fel a Forerunner 30-at és induljon!


Kövesse figyelemmel az erőnlétét

Szeretne többet tudni a fizikai erőnlétéről? A Forerunner 30-as összegzi a szívritmus adatokat és VO2 max becslést biztosít - ezzel is jelzi, hogyan teljesít a teste. Minél magasabb ez a szám, annál jobb. A rendszeres edzés és kemény munka fejleszti a VO2 max értékét az idő előrehaladtával.


További kapcsolt lehetőségek

A Forerunner 30 GPS-es futóóra automatikusan feltölti adatait a Garmin Connect felületre, az ingyenes fitnesz közösségi oldalunkra, ahol elemezheti tevékenységeit vagy akár meg is oszthatja azokat a közösségi médián keresztül. Ez az ingyenes alkalmazás elérhető asztali számítógépre vagy okos telefonra Garmin Connect Mobile néven. A LiveTrack funkció segítségével barátai, ismerősei azt is láthatják, merre fut.


 Tevékenységkövetés egész nap ... és éjjel

Nincs ok arra, hogy ne hordja a Forerunner 30-at. Egész nap viselhető és az átfogó tevékenységkövetési funkciókkal hasznos társa is lesz. Lépéskövetős, elégetett kalóriák, megtett távolság, alvás és intenzív percek, valamint az egész nap mérő szívritmus érzékelő mind megtalálható ebben a remek órában. Ha sokáig tétlen lenne, szolid rezgéssel sarkallja néhány perces sétára a Forerunner 30.


1 A tevékenységkövető tájékoztató adatokat biztosít

2 Ha arra alkalmas okos telefonnal használja. Huawei és Honor inkompatibilitás!

3 Az akkumulátoros üzemidő a használat módjának függvényében változhat


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Forerunner 30 Lila képek