Garmin Forerunner 235 Fekete/Szürke

Rendelésre

Garmin Forerunner 235 Fekete/Szürke

Garmin Forerunner 235 Fekete/Szürke leírása

- Követi a távolságot, tempót, időt, szívritmust és egyebeket

- Kapcsolt funkciók1: automatikus adatfeltöltés Garmin Connect™ felületre, valós idejű követés, hangriasztások, zenevezérlés, okos értesítések és közösségi megosztások

- Tevékenységkövető, mely számolja a napi lépéseket, távolságot, elégetett kalóriát és figyeli az alvást

- Letölthető adatmezők, óra számlapok, widgetek és alkalmazások a Connect IQ™ felületről 

- Szívritmus mérés a csuklón


A Forerunner 235 szívritmus érzékelési technológia folyamatosan méri a szívritmust, így lehetőséget biztosít külön pánt nélkül is mérésre. A színes, könnyen leolvasható képernyőn valós időben láthatja percenkénti szívverését.

 

Szabja személyre óráját és edzéseit

Nincs két ugyanolyan futó, ahogy nincs két ugyanolyan cél sem. Állítsa be az Önnek megfelelő célokat a Garmin Connectről letölthető fejlett edzéstervekkel és edzésekkel. Akár az órája adatmezőit is személyre szabhatja, vagy letölthet számlapokat, alkalmazásokat az ingyenes Connect IQ áruházból.

 

Futás úton vagy máshol

A beépített gyorsulásmérővel az óra távolságot és tempót számít, fusson akár beltérben vagy futópadon. Nem szükséges további lépésszámláló használata. Ha végzett a futással, a Forerunner 235-ös tevékenységkövetőként is működik, figyelve a napi lépéseit, valamint jelezve, ha egy órán túl tétlen maradt. Mivel a GPS és GLONASS rendszerekkel is együttműködik, a helymeghatározás gyors és pontos, akár még rossz műhold vételi körülmények között is.

 

Egyszerű. Pont.

Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeit, jelzik állapotát. Vezeték nélkül töltheti fel a Garmin Connect felületre az elvégzett edzéseket, ahol akár barátaival, ismerőseivel virtuális versenyeken is indulhat. Megnézheti az aktuális vagy előrejelzett időjárást, és a telefonjáról érkező okos jelzéseket közvetlenül az óráján.


1Arra alkalmas telefonnal használva. Huawei és Honor inkompatibilitás!


Az órát az alábbi elérhetőségeken tudja megrendelni

Garmin Forerunner 235 Fekete/Szürke képek