Garmin Fenix 3 Run Bundle

Elfogyott

Garmin Fenix 3 Run Bundle

Garmin Fenix 3 Run Bundle leírása

Rozsdamentes acél óraszíj és EXO(TM) antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért

- 31 mm képátlójú, napfénynél is olvasható Chroma(TM) kijelző, zafírüveg

- Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és Regenerálódási Tanácsadó (alaptartozék HRM-Run érzékelővel)

- Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TracBack és tájoló funkció

- Connect IQ(TM) kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel


Fejlett fitnesz adatok

A fenix 3 számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció. Ha szívritmus érzékelővel használja, a fenix 3 összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, mely segítségével képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összahasonlíthat a hasonló edzetségi szintű felhasználókkal. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a Verseny Előrejelző is. Ez képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.


Futási dinamika funkció

A fenix 3 tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ha a HRM-Run pántot használja, a fenix 3 továbbítja az ütemet, függőleges oszcillációt és talajérintési időt. Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát, melyek befolyásolják a futási hatékonyságát.

Magasságmérő, Barométer, Iránytű

A fenix 3 ABC érzékelőket tartalmaz, melyek valós idejű információt adnak. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.

A fenix 3 automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS segítségével, mely a pontos, az aktuális időzónának megfelelő órát is biztosítja. A zavarmentes hőmérsékleti adatokhoz használja az opcionális tempe(TM) külső hőmérséklet jeladót.

Garmin Fenix 3 Run Bundle képek