CompresSport 5 Panel Light Cap - White (001)

Készleten

CompresSport 5 Panel Light Cap - White (001)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

CompresSport 5 Panel Light Cap - White (001) leírása

Ha haboznál a választással, hogy mit viselj a következő edzéseden: egy könnyű sapkát vagy egy stílusos trucker-t, akkor dilemmádra a vadonatúj 5 Panel Light Cap lehet a válasz.

Ez az ultrakönnyű sapka a teljesítményt szem előtt tartva készült, 5 különálló anyagrésszel és menő karimával, hogy a legforróbb, legizzasztóbb futások során is nagy teljesítményű hőszabályozást és napvédelmet biztosítson számodra. Hátul és az oldalaknál beépített szellőzés gondoskodik a hűtésről, míg az ultrafinom oldalsó panelek minimálisra csökkentik a súlyt. A homlok köré integrált izzadságpánt megállítja az elkerülhetetlen izzadást, amikor fokozod a tempót.

A legfelső részen lévő membrán rendkívül légáteresztő és UV-napvédelmet nyújt, így a versenyek során a felforrósodott levegőben is tiszta marad a fejed. A sapka egyméretű kivitelben készül, hátul egy kényelmes csúszkával könnyen méretre állítható. A napellenző alatt pedig egy mintás Compressport logó teszi még stílusosabbá viselőjét.

Légy olyan, mint Diego Pazos, és viseld akár lazán, felcsapott karimával, vagy leengedett karimával, ha egy kis extra napvédelemre van szükséged. És mivel mi is ugyanolyan sportrajongók vagyunk, mint te, az 5-paneles Light Cap-et tervezése során arra is figyeltünk, hogy szuper könnyű legyen összehajtani, és zsebre vagy táskába tenni, ha épp nincs rá szükséged. Ez a friss és könnyű fejfedő tökéletes választás napsütéses edzésekhez és könyörtelen túraversenyekhez is.

 

CompresSport 5 Panel Light Cap - White (001) tulajdonságai

  • Nem: Férfi, Női