Brooks Adrenaline GTS 23 - férfi (438)

Készleten

Brooks Adrenaline GTS 23 - férfi (438)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Brooks Adrenaline GTS 23 - férfi (438) leírása

LEÍRÁS

Ha megbízható, pronáció elleni, sokoldalú futócipőt keres, a Brooks Adrenaline GTS 23 az a cipő, amire szüksége van! Nem számít, milyen tempót fut – 5 km-t vagy hosszú távot –, bízhat az Adrenaline GTS cipőben. Tapasztalja meg a futás új szintjét ezzel a sokoldalú futócipővel!


KÖZÉPTALP

A DNA LOFT v2 az a hab, amely az Adrenaline GTS 23 középtalpába van beépítve. A habszivacs könnyű a habban lévő gumi és levegő mennyisége közötti megfelelő egyensúlynak köszönhetően. A hab Brooks DNS technológiával rendelkezik, ahol a hab alkalmazkodik az Ön futási stílusához. Ez azt jelenti, hogy a cipő párnázott habbal rendelkezik, amely biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a sarokról a lábujjakra. A Brooks jól ismert GuideRails® csak akkor nyújt támogatást, ha az Ön futási stílusa megkívánja. Túlpronáció esetén a technológia útmutatást ad, hogy segítse a lábfejet a megfelelő vonalban és mozgásban. Ez kisebb nyomást gyakorol a térdekre, ami csökkenti a sérülések kockázatát.

FELSŐ

A cipő léghálós felsőrésze azt a kényelmet nyújtja lábának, amelyet futás közben megérdemelnek. A léghálós felsőrész szellőzést biztosít, hogy hűvösen tartsa a lábat, és ez az anyag kényelmesen körülzárja a lábfejet. A felsőrész kialakításához 3D Fit Print technológiát használtak. Ez a technológia extra szerkezetet ad a stratégiai helyeken, és növeli a felsőrész rugalmasságát. A felsőrész előállításához újrahasznosított anyagokat használtak, a fenntarthatóság és a kényelem egyesül ebben a cipőben.


TALP

A gumi külső talp tapadást és tapadást biztosít futás közben. A szegmentált Crash Pad is be van építve a külső talpba. Hozzájárul az ütéselnyeléshez, és serkenti a sima és természetes átmenetet. Ez együtt érzékeny és energikus érzést hoz létre. Hozza ki a legtöbbet a futásból a Brooks Adrenaline GTS 23-mal!

Drop 12 mm

Súly:
Férfi 282 g
Női 258 g


Brooks Adrenaline GTS 23 - férfi (438) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 41, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 46.5