Brooks Cascadia 16 - férfi (427)

Készleten

Brooks Cascadia 16 - férfi (427)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Brooks Cascadia 16 - férfi (427) leírása

Győzz le minden terepet az ikonikus Cascadia 16-ban. Ez a vegyes talajú terepre megálmodott futócipő minden körülmények között kiváló stabilitást és tartós védelmet kínál, a korábbinál lágyabb és könnyebb párnázással, hogy folyamatosan egyenletes futást biztosítson.
A legjobb hegyi futásokra, kiváló terepstabilitást biztosít, sziklák- és gyökérek elleni védelem
mel lett ellátva. Fokozott alkalmazkodóképességgel rendelkezik, rugalmas védelemet és lágyabb párnázást biztosít, mint elődjei.

Teljeskörű védelmet biztosít, fokozott alkalmazkodó képességgel lett ellátva. Teljesen, a korábbiakhoz képest új közép- és külsőtalp-konstrukciót kapott, ami lehetővé teszi, hogy a cipő könnyen a talajhoz tapadjon, javítva a stabilabb futóélményt. A küklsőtalp több "stoplival", hornnyal lett kialakítva, aminek köszönhetően még jobban alkalmazkodik a durva terepviszonyokhoz is. A TrailTack külsőtalp technológia pedig nedves és száraz viszonyok között is kiváló tapadást biztosít.

Kövek elleni védelme rugalmas kialakítású. A frissített Ballistic Rock Shield védelem tökéletesen működik a kavicsok és törmelék ellen, miközben könnyebben alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz is. Új kialakítása függőleges hornyokat is tartalmaz, így az oldal irányú alkalmazkodó képessége lényegesen jobb lett.

Az új DNA LOFT v2 középtalp a Cascadia 16 párnázását 5%-kal lágyabbá és 20%-kal könnyebbé teszi, mint a Cascadia 15 volt. Ez a technológia rendkívül puha, mégis tartós, és extra 2 mm-rel vastagabb is lett. A jól elhelyezett vízelvezető nyílások pedig lehetővé teszik a víz gyors kiáramlását, így semmi sem nehezedik ránk még esős időben sem.

A Cascadia fejlesztésében 17 éve fontos szerepet játszó terepfutó legenda Scott Jurek így mesél a Cascadia 16-ról:
"Ebben a Cascadiában minden megvan. A korábbi verziók jellemzőit ötvözi a futhatóság tökéletes eszközévé. Azt tapasztaltam, hogy kényelme és sokoldalúsága mindenféle terepen kiváló!"

Súly: 297.7 g (M), 269.3 g (W)
Drop: 8 mm 

Brooks Cascadia 16 - férfi (427) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Neutrális, terep
  • Futócipő mérete (EUR): 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45