Asics GT-1000 12 - női (002)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Készleten

Asics GT-1000 12 - női (002)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Asics GT-1000 12 - női (002) leírása

A GT-1000™ 12 cipővel kapcsolatos megközelítésünk az volt, hogy modernizáljuk a formát és kényelmesebbé tegyük. Az aktív életmódhoz tervezték, és futáshoz vagy edzőteremben való viseléshez is tökéletes.
A cipő újragondolt puha hálós felsőrésszel, új sarokformával és kényelmesebb harisnyabetéttel. Ezeket a tulajdonságokat egy nyelves szárnykonstrukció is kielégíti, amely segít jobban támasztani.
A LITETRUSS® technológiát a középtalp belső szögében helyezték el a pronáció csökkentése érdekében. Segíti a támogató lépések megtételét, miközben távol tartja a túlpronációt.


A középtalpban található FLYTEFOAM párnázás plüss és könnyű érzést biztosít a futóknak, míg a LITETRUSS mediális oszlop zavartalan támogatást nyújt a túlzott pronációtól. A tartós AHAR gumiból készült külső talp biztos tapadást és tapadást biztosít az útfelületeken, az újratervezett hálós felsőrész pedig kényelmes tartást és jobb légáteresztőt biztosít. Végül, a kiterjesztett nyelvű szárny kialakítása segíti a bokának nagyobb alátámasztását. Összességében elmondható, hogy az ASICS GT 1000 12 egy stabil futócipő, amely biztosítja a szükséges támogatást ahhoz, hogy magabiztosan megbirkózzon az edzőtermi edzésektől a mindennapi futásokig.


Dolgok, amiket szeretni fogsz:
Támogató stabilitás túlpronáció esetén
Kényelmes és biztonságos sarok
Puha és könnyű kialakítás

Asics GT-1000 12 - női (002) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 39.5, 40, 41.5, 42, 42.5