Asics Gel Sonoma 6 G-TX - férfi (016)

Készleten

Asics Gel Sonoma 6 G-TX - férfi (016)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Asics Gel Sonoma 6 G-TX - férfi (016) leírása

Az Asics GEL-SONOMA™ 6 G-TX futócipő terepfutásra született. Az ASICS terepfutó cipőcsaládja által inspirált sokoldalú GEL-SONOMA™ 6 kiváló választás terepfutáshoz, könnyű túrázáshoz és más szabadtéri kalandhoz. Emellett kevesebb erőforrást használtunk a talpbetét színezésére, a még inkább fenntartható dizájn érdekében.
Ennél a modellnél a felsőrész illeszkedésének javításán került a hangsúly: vadiúj kialakíta még biztosabb illeszkedést nyújt a lábközép- és a sarokrészen, a szélesebb orr-rész pedig lehetővé teszi a lábujjak szétterpesztését. A rétegeken található szintetikus öltések nagyobb tartósságot eredményeznek, emellett pedig segítenek biztosan tartani a lábat és csökkenteni a csúszásveszélyt.
A kényelmet a talprész teljes hosszán elhelyezett AMPLIFOAM™ középtalp és a GEL™ technológiás párnázási egység biztosítja, melyek ott kerültek elhelyezésre, ahol a futóknak leginkább szükség van az ütéscsillapításra. A még nagyobb puhaságot ORTHOLITE™ talpbetét biztosítja. A talprész többirányú bordázottsága számos felületen segíti a tapadást.
Mindezen kényelmi tulajdonságokat tartós elemek egészítik ki, például a szilárd gumi külsőtalp. Ez a cipő egy igazán sokoldalú választás a terepfutáshoz, és mivel GORE-TEX™ felsőrésszel készült, nedves körülmények között is segít szárazon tartani a lábat.

Termékjellemzők:
A GORE-TEX™ felsőrész taszítja a nedvességet
AMPLIFOAM™ technológiás csillapítás
GEL™ technológiás csillapítás
Szilárd gumi külsőtalp
ORTHOLITE™ talpbetét
Fenntartható elemek

Terepfutó cipő
Neutrális kialakítás
8mm drop
315 gramm súly

Asics Gel Sonoma 6 G-TX - férfi (016) tulajdonságai

  • Nem: Férfi
  • Drop / Ajánlott: km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: terep
  • Futócipő mérete (EUR): 42.5, 43.5, 44, 44.5, 45, 46, 46.5, 47, 48