Asics - GEL-Kayano 27 (női-250)

https://maratonman.hu/image/cache/catalog/Icons/2022/Névtelen-1-100x100.webp promóciós ikon
Elfogyott

Asics - GEL-Kayano 27 (női-250)

A megrendelés után, amennyiben készlethiány jelentkezik, egyeztetünk Önnel a termék beérkezésével kapcsolatban!

Asics - GEL-Kayano 27 (női-250) leírása

Élvezze a kiváló kényelmet és a fejlett támogatást a GEL-KAYANO 27 futócipővel. Az újratervezett hálós felsőrész segít megőrizni a lábak hűvösségét, míg a talp rugalmasabb, hogy elősegítse a természetesebb gördülést a járási ciklus során. Ez a folyamat a sarokban kezdődik hozzáadott hajlékony barázdákkal, amelyek izolálják a kezdeti hatást, hogy lágyabb és simább érzetet erőltessenek a lábra.

Ez a cipő magában foglalja a DYNAMIC DUOMAX technológiát is, amely elősegíti a láb támogatását és növeli a stabilitást azon futók számára, akiknek a lábai túlságosan befelé dőlnek (túlpronálnak). A középtalp integrálja a SPACE TRUSSTIC technológiát, amely stabilitást biztosít és csökkenti az össztömeget, hogy elősegítse a lábujjhegyen történő gördülékenyebb átmenetet.

Ezt a hozzáadott stabilitást kiegészítik a mélyebb lábszár hajlítóhornyai, amelyek egyenletesebb gördülést hoznak létre a lábujjhegyen keresztül, lehetővé téve a cipő számára, hogy a lábfejével természetesebben mozogjon.

Végül a fényvisszaverő anyagok nagy része a hátsó lábon segít megőrizni a futókat, ha gyenge fényviszonyok között futnak. A GEL-KAYANO 27 modell kiváló választás mind a versenyző, mind a nem versenyző futók számára, akik mindennapi edzőcipőt keresnek, amely ötvözi a kényelmet és a támogatást.

Asics - GEL-Kayano 27 (női-250) tulajdonságai

  • Nem: Női
  • Drop / Ajánlott: 6-12 mm, km gyűjtő / edző mm
  • Futócipő típusa: Stabil, aszfalt
  • Futócipő mérete (EUR): 37